Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell fizikailag közeledni a lányokhoz?
Adott a mindenki számára ismerős recept: megismerkedem egy lánnyal tinderen, jól elbeszélgetünk, átviszem másik platformra, elejtek egy-két bókot majd elhívom randira. És itt szúrom el, a randin. Nem aggódom túl, soha nincs csönd, mindig tudok témát felhozni, kérdezni, de az érintésekkel bajban vagyok. Első találkozásnál a puszi közben megérintem/megfogom a vállát, felkarját (ha nagyon látom rajta a közeledést, akkor a derekát), de ennyi. Sétálás közben, vagy ha beülünk kávézni, esetleg leülünk egy padra egymás mellé, akkor fogalmam sincs, hogy milyen ürüggyel kellene bárhogy is megérintenem. Félre ne értsetek, nem akarom végig fogdosni, de szerintem a fokozatos fizikai kontaktusok hiányával szúrom el mindig.
Tudom, béna vagyok, ezért kérek tanácsot. Mindkét nem válaszaira kíváncsi lennék, a személyes tapasztalatoknak még jobban örülnék. Előre is köszi a válaszokat!
Egyik helyen azt olvasni, hogy ha az első randin nincs csók, akkor az nem is randi, mások szerint pedig még csak hozzá sem kéne érnem 🤷♂️
Hol az igazság?
"és ha még hozzá sem érek egyáltalán 1,5 óra alatt,"
Ne legyél már ennyire ráfüggve a tapizásra!
Én lány vagyok és szerintem teljesen jogos a kérdésed. De erre nem nagyon van általános szabály, ott helyben úgyis érzed, mennyire van összhang.
Elsőként nyugodtan megérintheted a könyökét/felkarját. Mondjuk amikor "tereled" (pl. bementek/kimentek/irányt változtattok sétálás közben). Az teljesen neutrális testrész, normális ember ezért mérges nem lesz. Aztán ha már jobban elvagytok, összenevetés közben vagy ha megdicséred, nyugodtan megérintheted a hátát is.
Nem kell ezeket túlzásba vinni, de ott rögtön látod, hogy elhúzódik-e vagy örül neki. A többi rész (ölelés, derék meg kéz megérintése) már a következő szint, az már rizikósabb, de azon a ponton már úgyis érezni fogod, szóval ne görcsölj ezen. Normális lány ilyesmiken nem csapja ki a hisztit (azon nyilván igen, ha megfogod a sggét :D).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!