Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizok egy lánnyal 5-dik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizok egy lánnyal 5-dik randinál járunk.De a csajszi valamiért nagyon visszafogot és zárkózot.Elmentünk többször is kajálni meg kocsikázni a csaj annyira visszafogott hogy nem is ölelkeztünk még.Ilyen típusú lányt hogyan lehet oldani?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy merjek-e közeledni felé.Lehet valami lelki eredetű probléma?

2023. ápr. 8. 08:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
35%
Én feltenném neki a kérdést hogy "érdekellek is, vagy csak ingyen etetteted meg kocsikáztatod magad?"
2023. ápr. 8. 08:56
 2/11 anonim ***** válasza:
72%

De hogy érzed? Te próbáltál közeledni, és a csaj rosszul reagált / visszautasított vagy nem is próbáltad még megcsókolni, megölelni stb?

Meg amúgy ja, jó kérdés, hogy ki fizet a randikon.

2023. ápr. 8. 09:19
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
DE ez mit jelent? Csak a testi érintkezést hiányolod már, de egyébként érdekes és kedves nőnek tartod, vagy kukán ültök egymás mellett és nem is érzed jól vele magad?
2023. ápr. 8. 09:22
 4/11 anonim ***** válasza:
92%

Valamerre azért haladtok? Jókat beszélgettek, élvezitek egymás társaságát? Két randi között

beszéltek egymással? Valahogy próbáltál egyáltalán közeledni? Azért egy ölelést nyugodtan kezdeményezhetsz, akármennyire zárkózott a lány. Ha ezt így felismerted, és vállalod, akkor neked kell szépen közeledni felé. A legrövidebb út egyébként mindig az egyenes, rá is kérdezhetsz, hogy mit érez, van e valami baj. Az őszinteség, és hogy tudjatok a problémákról beszélgetni, nagyon alap dolgok.

2023. ápr. 8. 09:29
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
Talán nem ártana a következő randin tisztázni, hogy ő mit gondol a kettőtök ismerkedéséről, alakulhat-e valami.
2023. ápr. 8. 09:45
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
Tehát nem is próbáltál közeledni?
2023. ápr. 8. 10:21
 7/11 anonim ***** válasza:
87%
Vagy csak a bizalmába kell férkőzni. Vannak olyan nők is, akiknek idő kell.
2023. ápr. 8. 10:42
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
5. randi. A GLS futárt többször láttam, nem tudom, mit vársz.
2023. ápr. 8. 11:07
 9/11 anonim ***** válasza:
52%
1-es, az utolsó hőstetted lenne.
2023. ápr. 8. 22:08
 10/11 anonim ***** válasza:

9# Nő vagyok.

Értem én hogy rendes a pasi meg minden. De azért na. 5.-ik randi?

Ennek a nőnek pszichológus kell nem pasi.

Ha meg a lány intro, a pasi meg extro, ezzel sincs semmi baj, csak ezt fel kell ismerni és otthagyni. Nem egymáshoz valók.

Én sem pasiként sem nőként nem feccolnék ebbe több randit, de mivel a nő itt még plusszban le is húzza a pasit?

Nincs is tovább miről beszélni.

2023. ápr. 9. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!