Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizok egy lánnyal 5-dik randinál járunk.De a csajszi valamiért nagyon visszafogot és zárkózot.Elmentünk többször is kajálni meg kocsikázni a csaj annyira visszafogott hogy nem is ölelkeztünk még.Ilyen típusú lányt hogyan lehet oldani?
De hogy érzed? Te próbáltál közeledni, és a csaj rosszul reagált / visszautasított vagy nem is próbáltad még megcsókolni, megölelni stb?
Meg amúgy ja, jó kérdés, hogy ki fizet a randikon.
Valamerre azért haladtok? Jókat beszélgettek, élvezitek egymás társaságát? Két randi között
beszéltek egymással? Valahogy próbáltál egyáltalán közeledni? Azért egy ölelést nyugodtan kezdeményezhetsz, akármennyire zárkózott a lány. Ha ezt így felismerted, és vállalod, akkor neked kell szépen közeledni felé. A legrövidebb út egyébként mindig az egyenes, rá is kérdezhetsz, hogy mit érez, van e valami baj. Az őszinteség, és hogy tudjatok a problémákról beszélgetni, nagyon alap dolgok.
9# Nő vagyok.
Értem én hogy rendes a pasi meg minden. De azért na. 5.-ik randi?
Ennek a nőnek pszichológus kell nem pasi.
Ha meg a lány intro, a pasi meg extro, ezzel sincs semmi baj, csak ezt fel kell ismerni és otthagyni. Nem egymáshoz valók.
Én sem pasiként sem nőként nem feccolnék ebbe több randit, de mivel a nő itt még plusszban le is húzza a pasit?
Nincs is tovább miről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!