Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizok egy lánnyal 5-dik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizok egy lánnyal 5-dik randinál járunk.De a csajszi valamiért nagyon visszafogot és zárkózot.Elmentünk többször is kajálni meg kocsikázni a csaj annyira visszafogott hogy nem is ölelkeztünk még.Ilyen típusú lányt hogyan lehet oldani?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy merjek-e közeledni felé.Lehet valami lelki eredetű probléma?

2023. ápr. 8. 08:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

9# Folyt..megjegyzem én is intro vagyok, de nem húzok le senkit azzal hogy ingyen randiztatom magam mert jaj de cuki, közben meg nőként nem tudok nyujtani neki egy normális kapcsolatot.

Akkor inkább keresek olyan palit akinél meg tudok nyílni, vagy legalábbis egy szinten vagyunk a kapcsolat dinamikáját tekintve.

2023. ápr. 9. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!