Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ciki bejelölni instán egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki bejelölni instán egy Tinderes palit?

Figyelt kérdés

Júniusban matcheltem egy sráccal, aki rögtön megfogott. mielőtt írná bárki, nem az a nagymenő pali, aki mindenkinek tetszik. Nos, írt amint matcheltünk, de meg aznap kiderült hogy külföldi, egyik rokona itt él, illetve hogy csak szexet akar. Ez után MÁSNAP összefutottam vele véletlen Pesten. Először nem ismertem meg, csak rohadtul helyesnek gondoltam. Nem beszéltünk csak messziről kiszúrtuk egymást, es aznap írt hogy az én voltam-e. Ez eddig hihetetlen.engem annyira megfogott, hogy írtam neki hogy találkozzunk de megint csak szexet akart így torolt Tinderrol. A nevet, semmit nem tudtam. VISZONT.

Tegnap görgetem az instat, es poénból beírtam a keresztnevet es rogton kiadta!!!!

Eddig egyszer kerestem ra amikor torolt, es nem adta ki.Nem is tudom hogy jutott eszembe rákeresni.

De kulfoldi, nagyon gyakori neve van, ezert is sokkolt le hogy az elsők között adta ki az Instagram.

Ti bejelolnetek? Szinte csak egy kepem van kint meg ez így eleg fura meg abszurd. Biztos azt hinne bolond vagyok.

2020. dec. 28. 02:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
És mégis mi az isten faszáért akarod bejelölni? Ne gyere azzal, hogy jol néz ki, mert ez nem indok
2020. dec. 28. 02:35
 2/13 A kérdező kommentje:

Normalisan is meg lehet kerdezni.

Nem azert, mert jól nez ki, mert mint írtam, nem "alompasi", a baratnoim szerint nem is nez ki jól. Nem tudom megmagyarázni, anno annyira megfogott a tekintete eloben mint meg soha senkinek. Ez a durva, sosem voltam meg így pedig 27 elmultam.

2020. dec. 28. 02:39
 3/13 anonim ***** válasza:
39%

Az ilyen "instás" kultúrkörben úgy tudom ez úgy megy, hogy a nők küldenek a kiszemeltnek:

1. csücsőrítős képet

2. nyelvkinyújtós képet

3. pucsítós képet tangában

4. a pіnájukról is egy képet, csak ha értelmi fogyatékossal lenne dolguk és az első 3 nem lenne elég egyértelmű

Onnantól minden megy majd a maga útján.

2020. dec. 28. 03:08
 4/13 anonim ***** válasza:
51%
Dehigy ciki, mások is abban reménykednek, hogy majd a külföldipasiii a kedvükért megváltozik, és nem csak szexet akar majd...
2020. dec. 28. 06:15
 5/13 Noren1989 ***** válasza:
58%
Ilyenkor am mindig reménykedek, h kamu a kérdés 😅
2020. dec. 28. 07:21
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Csak annyi a kérdésem bántás nélkül, hogy mit szeretnèl, mi a célod?

Élőben is látott, törölt is, miután kiderült, hogy nem egyeznek a célok. Ez már nem fog változni. Legfeljebb szexeltek, és kiábrándulsz a teljesítménye miatt. Velem történt már ilyen, és ezzel megoldódott a “vágyakozás”.

2020. dec. 28. 08:21
 7/13 anonim ***** válasza:
94%

Mivel nem ismered ezért nem vagy szerelmes belé, csak vonzódsz hozzá.

Azt javaslom, hogy ne is akard megismerni, csak szexelj vele egyet, aztán ágyő!

2020. dec. 28. 08:34
 8/13 anonim ***** válasza:
58%
Le lehet pontozni, de pontosan mit akarsz? A csávóról kiderült, hogy csak szexet akar, nem is érdeklődik utánad, akkor minek bejelölgetni? Hogy lefeküdj vele, aztán ejtsen, te meg sírj, hogy "mindenférfidisznó"?
2020. dec. 28. 08:56
 9/13 anonim ***** válasza:
74%
Mit futsz utana ilyen szanalmasan?XD
2020. dec. 28. 09:31
 10/13 A kérdező kommentje:

Aki képes volt normalisan valaszolni, annak koszonom.

Aki szerint ez szanalmas es tarsai: miért faj az ha ide kiírok egy kerdest? Sokkal jobb, mintha fejest ugranék meggondolatlanul dolgokba. Nincsenek barátaim, akikkel tudnék beszelni, es sajnos nem szocializalodtam rendesen, erzelmileg nem vagyok fejlett, ezert nem szanalmasozni megkamu kerdesezni kell, hanem segíteni a masikat. De ti legyetek ettől nagyon boldog emberek. :)

2020. dec. 28. 12:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!