Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki bejelölni instán egy Tinderes palit?
Júniusban matcheltem egy sráccal, aki rögtön megfogott. mielőtt írná bárki, nem az a nagymenő pali, aki mindenkinek tetszik. Nos, írt amint matcheltünk, de meg aznap kiderült hogy külföldi, egyik rokona itt él, illetve hogy csak szexet akar. Ez után MÁSNAP összefutottam vele véletlen Pesten. Először nem ismertem meg, csak rohadtul helyesnek gondoltam. Nem beszéltünk csak messziről kiszúrtuk egymást, es aznap írt hogy az én voltam-e. Ez eddig hihetetlen.engem annyira megfogott, hogy írtam neki hogy találkozzunk de megint csak szexet akart így torolt Tinderrol. A nevet, semmit nem tudtam. VISZONT.
Tegnap görgetem az instat, es poénból beírtam a keresztnevet es rogton kiadta!!!!
Eddig egyszer kerestem ra amikor torolt, es nem adta ki.Nem is tudom hogy jutott eszembe rákeresni.
De kulfoldi, nagyon gyakori neve van, ezert is sokkolt le hogy az elsők között adta ki az Instagram.
Ti bejelolnetek? Szinte csak egy kepem van kint meg ez így eleg fura meg abszurd. Biztos azt hinne bolond vagyok.
Akik normalisan megkerdeztek, hogy mit akarok tőle:
en magam sem tudom. Mindig introvertált voltam, az eletemben kb. 5 ember volt a 27 ev alatt, aki megfogott. Akar barat, akar parkapcsolat. O rogton ilyen volt így, hogy nem ismerem. Nem vagyok amúgy gyerekes az elet többi területen, de mint írtam, sajnos elegge fejletlen vagyok erzelmileg.
A normalis valaszokat kosuonom tenyleg.
No, a kamukérdés amiatt lenne ideális, mert akkor talán épelméjű, önbecsüléssel rendelkező nő vagy.
Összgezzük: alig beszélgettetek, nyilván abban is van egy valag félreértés (különböző nyelv), MEGMONDTA, HOGY CSAK DUGNA...
Ez egy átlagnőben nemhogy a nedvesedést, hanem a vészharangot indítja el.
Amiért szánalmasnak látunk: nem a kérdés kiírásának ténye, hanem a mögötte rejlő motiváció, amit ép ésszel felfogni kb lehetetlen.
Amondó vagyok, hogy növessz még egy kis agyat, mert eddig biztosan nem sikerült.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!