Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelei vannak, hogy csak a pénzért van velem?
Sziasztok,
Másfél hónapja ismerkedem egy nővel, aki még nem dolgozik, így minden randin én fizetek mindent. Ez nem feltétlenül probléma, mert nagyon szívesen hívom meg ide-oda, illetve enélkül elég laposak lennének a találkozások,mert szinte csak az utcán sétálnánk.
Kedvesen és bújósan áll hozzám, úgy érzem, hogy szeret, de sajnos az előző kapcsolatom miatt vannak kétségeim.
Milyen egyértelmű jelei vannak annak, ha egy nő csak a pénzért van velem? A szerelem megjátszása és a valódi szerelem között sem teljesen egyértelműek a határok, ezt honnan lehet eldönteni?
Én szeretem őt és nagyon szeretném, hogy ez fordítva is igaz legyen, ezért is igyekszem bízni benne, csak az exem miatt megégettem magam bizalmi téren.
Nagyon szépen köszönöm a segítő válaszokat!
24F (22N)
Mi lenne, ha inkább az érdekelne, hogy neki mi a tervei a közeljövőben? Milyen szakmája lesz, mit fog dolgozni, hogy tervezi az életét 1-2 éven belül? Erről lehet beszélgetni... és akkor amúgy ő is megismerheti a te gondolkodásmódodat, hogy egyenlő félt keresel.
Szerintem nem kell eleve ezzel a feltételezéssel indítanod, de nem is kell nagy ajándékokkal elhalmoznod és ne költöztesd oda hozzád... Élvezd a társaságát és ha nem érzed vele jól magad, meg úgy érzed, olyan elvárásai vannak, ami neked nem tetszik, akkor szakíts!
Lehidalok. Szerelem másfél hónap alatt nincs, maximum fellángolás alakul ki, vagy vonzalom. Ne várj el szerelmet és ne beszéld be magadnak, hogy szerelmes vagy. Még szeretet sincs, maximum szimpátia, kedvelés. A szeretet is jóval később alakul ki.
Amúgy ha ő egyetlen egyszer se mondta, hogy egyszer visszahív téged, pl. A következő randin, vagy, hogy ne költs rá pénzt akkor mégha nem is használ ki anyagilag bár lehet az biztos, hogy nincsenek irántad érzései és nagyon szégyenteljes.
Megértem, hogy nincs pénze, de az anyja, apja, tesója, barátnője adhatna kölcsön legalább egy-kettő randi erejéig és minimum a felét állhatná a csekknek.
Most ha összejönnél vele akkor is mindent te állnál? Munkát egyáltalán keresgél, vagy lusta mint a disznó? Egyáltalán nem mindegy.
Pl.közös progikat él meg vagy magára költ.
Nem mindegy hogy egy nőnek azert fizetsz mert moziztok kajáltok programoztok vagy a benzin vagy egy kabala ha nem vagy vele is ott lehess vele lelkileg, vagy azert mert kell neki smink ruha kony ékszer kabát cipő tartozásai vannak.
4
Én is ugyanezt gondoltam. :D Tudod vannak lovagias férfiak is.
A pénzedre akkor utazna, ha mondjuk konkrétan pénzt, ékszert, wellness-hétvégét, ruhát, autót, lakást kérne tőled. Azért egy mozi, Meki, kóla... Az még nem a pénzre utazás. :D
Aztak_rva. Azért vannak "férfiak"..
Szegény lányt előre sajnálom hogy hozzá lesz vágva ha esetleg nyaralni viszed.
Most komolyan már az golddiggerség neked, hogy fizettél pár randit?
Ember én az exemtől százezres cuccokat kaptam és milliós nyaralásokra vitt. Majd ha ilyen szintet tudsz nyújtani, gondolkozhatsz azon, hogy lehet a pénzedre megy. Most még ettől nagyon messze vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!