Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen jelei vannak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jelei vannak, hogy csak a pénzért van velem?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Másfél hónapja ismerkedem egy nővel, aki még nem dolgozik, így minden randin én fizetek mindent. Ez nem feltétlenül probléma, mert nagyon szívesen hívom meg ide-oda, illetve enélkül elég laposak lennének a találkozások,mert szinte csak az utcán sétálnánk.

Kedvesen és bújósan áll hozzám, úgy érzem, hogy szeret, de sajnos az előző kapcsolatom miatt vannak kétségeim.

Milyen egyértelmű jelei vannak annak, ha egy nő csak a pénzért van velem? A szerelem megjátszása és a valódi szerelem között sem teljesen egyértelműek a határok, ezt honnan lehet eldönteni?

Én szeretem őt és nagyon szeretném, hogy ez fordítva is igaz legyen, ezért is igyekszem bízni benne, csak az exem miatt megégettem magam bizalmi téren.

Nagyon szépen köszönöm a segítő válaszokat!

24F (22N)

tegnapelőtt 19:10
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
50%

#3 4 5 6 7 8

Valamelyikőtök magyarázza már el nekem hogy miért kéne a férfinek fizetnie a nőnek. Tudtommal egyenlőség van tehát ez ugyanolyan mintha a nő fizetne a férfinek. Tehát senki nem fizet senkinek, vagy mindenki mindenkinek, de nem csak a férfi a nőnek

De ne értsétek félre, imádom a nőket, meg szivesen veszek is ajándékot, de azért hogy ez elvárásnak van véve hogy a férfi fizet a mai világban nem érzem logikusnak és indokoltnak. Régen amikor a nőknek jóval kevesebb fizetése volt vagy nem is nagyon dolgoztak nyilván teljesen más volt

tegnapelőtt 20:05
 12/27 anonim ***** válasza:
23%
Jaj utolsó most eljátsszák, hogy normális a férfinak állni mindent miközben ők fordítva munkanélküli férfival egy randira se mennének el.
tegnapelőtt 20:07
 13/27 anonim ***** válasza:
31%

Mert ettől érzem nőnek magam. Plusz a páromnak van havonta olyan 3 milliós bevétele, én 500 ezret keresek. Szerinted fogok én itt felezgetni vele? Hol lenne az igazságos? Nekem 10 ezer forint nem ugyanaz, mint neki.

tegnapelőtt 20:17
 14/27 anonim ***** válasza:
30%

Mert, van pénzed?

Hidd el, nincs olyan nő, aki kiöltözik, órákat készülődik, teljes testet szőrtelenít, sminkel, belövi a haját, parfümözik, manikűrözik csak és kizárólag azért, hogy vegyél neki egy hamburgert vagy egy mozijegyet.

Kezdjük ott 24 évesen nincs is pénzed, hacsak nem valami milliomosék sarja vagy.

tegnapelőtt 20:44
 15/27 anonim ***** válasza:
8%

Ez azért elég lesújtó képet festene a nőkről. De én nem is tapasztaltam ezt. Azt gondolom el se tudod képzelni hogy valaki nem a pénz miatt csinálja meg ezeket hanem hogy tetsszen magának és a párjának akit szeret?

tegnapelőtt 21:10
 16/27 anonim ***** válasza:
47%

#15 Az a lesújtó, hogy funkcionális analfabéta vagy és nem érted, amit olvasol.

Akkor segítek: pont azt írtam, hogy ezt NEM A PÉNZÉRT csinálja a nő, mert ha azért csinálná, akkor nem egy mozijegyért tenné.

Nem tudom olvastad-e a kérdést? Hisz a kérdező ettől retteg, hogy csak a 2 dl kóla miatt futja le a nő a randik előtt ezeket a köröket, ami amúgy sokkal több pénz, idő és energia, mint amennyit ő a randiba beleinvesztál.

Ha még mindig nem fogod fel amit olvasol, kérj meg valakit, hogy szótagolja el neked.

tegnapelőtt 21:19
 17/27 anonim ***** válasza:
46%
#15 Ja, és nem.Képzeld el a nők nem szoktak otthon a kanapén rohadáshoz 2 órát készülődni, hogy "tetszenek maguknak".
tegnapelőtt 21:21
 18/27 anonim ***** válasza:

A kérdező nem részletezte hogy milyen drága dolgokat fizet neki szóval a 2dl cola eléggé ferdítés. Emellett végig a pénzről beszélsz és úgy hangzik a mondat hogy minek csinálná ezt meg egy mozijegyért. Ebből az (is) következik, hogy valami nagyobb dologért csinálja meg

Jó felőlem hozzávehetjük hogy a michelin csillagos étterem pincéreinek akar tetszeni, a lényeg az volt hogy nem azért hogy cserébe fizessenek neki

tegnapelőtt 21:40
 19/27 anonim ***** válasza:
Inkább annak a kérdésnek van értelme, hogy unaloműzésnek, vagy ugródeszkának használ-e. Az eddigi bemutatkozásod alapján vagy valami nagyon naiv, tapasztalatlan csajjal vagy együtt, vagy pedig, igen, a fentiek egyike elképzelhető. De nem a "pénzedre" megy :D :D :D
tegnapelőtt 21:56
 20/27 anonim ***** válasza:

Ahhoz hogy kihasználjon, gazdagnak kéne lenned.

Saját vállalkozás, tesla, 2 nyaraló, 3 villa.

Most neked egy egy hamburger az tétel?

tegnapelőtt 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!