Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelei vannak, hogy csak a pénzért van velem?
Sziasztok,
Másfél hónapja ismerkedem egy nővel, aki még nem dolgozik, így minden randin én fizetek mindent. Ez nem feltétlenül probléma, mert nagyon szívesen hívom meg ide-oda, illetve enélkül elég laposak lennének a találkozások,mert szinte csak az utcán sétálnánk.
Kedvesen és bújósan áll hozzám, úgy érzem, hogy szeret, de sajnos az előző kapcsolatom miatt vannak kétségeim.
Milyen egyértelmű jelei vannak annak, ha egy nő csak a pénzért van velem? A szerelem megjátszása és a valódi szerelem között sem teljesen egyértelműek a határok, ezt honnan lehet eldönteni?
Én szeretem őt és nagyon szeretném, hogy ez fordítva is igaz legyen, ezért is igyekszem bízni benne, csak az exem miatt megégettem magam bizalmi téren.
Nagyon szépen köszönöm a segítő válaszokat!
24F (22N)
Egyaltalan nem kell gazdagnak lenned, hogy kihasznaljanak. Ez nem is a penzrol szol hanem a mentalitasrol. Nem azzal van a baj hogy a srac fizet par randit hanem azzal ha viszonzas szandeka sem merul fel a munka hianyara hivatkozva kifogaskent.
Attol meg hogy a lany nem dolgozik, valamibol csak megel, szulok tamogatjak, osztondij stb. Egy mozit, sutit mindenkepp ki kell tudni fizetmie vagy legalabb felajanlani. Vagy keszitsen a sracnak vacsorat. Vagy szervezzen egy minimal koltsegu programot. Csak tegye bele az energiat, ha penzt nem tud, hogy mutassa a kolcsonos erdeklodest.
Gondolom úgy, hogy amikor vásárol és valamit szeretne akkor tőled kéri rá az összeget vagy magát azt amire vágyik. Elvárja, hogy esetlegesen nagyon drága helyre vidd el. Az is szembetűnő lehet, hogy ha a saját pénztárcájához mérten az adott étterem mondjuk megfizethetetlen és ő maga nem tudná állni. Írtad, hogy a párodnak nincs jövedelme, ezzel sincs semmi baj. Gondolom még tanul.
Sokszor a férfiak is elrontják ezt. Nincs azzal semmi baj sem ha valaki kedveskedni szeretne és udvariasan, gondoskodásból mindent áll a párjának de vannak akik átesnek a ló túloldalára. Pl.: pár hetes-hónapos ismerkedés/ párkapcsolat után nagyon drága tárgyak. Akár telefon, táska stb stb. Ha valaki nem szeretné, hogy a pénzéért legyenek vele akkor úgy kell programot szervezni. Nem kell mindig rengeteg pénzt költeni. Akár könyvesboltba elmehettek együtt és beszélgettek közben, isztok egy kávét, kirándultok. Együtt főztök és hasonlók.
25
Igen, de itt a kérdező mentalitása is fura.
Szerintem az, ha kedves és bújós, az kompenzálja a (kisebb) anyagi dolgokat. Nem lehet mindent patikamérlegen számolni...
Nyilván, ha X idő után sincs a nőben semmi viszonzás, akár saját készítésű dolgokban, süt sütés, bármi, az ki fog bukni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!