Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
_Dreher_ kérdése:
Lányok, szerintetek ciki ha 29 évesen nincs autóm?
Figyelt kérdés
Anyagi okokból meg amúgyis utálom a vezetést.2020. nov. 10. 11:53
1/17 anonim válasza:
Nem ciki. Nem mindenkit érdekel. Ha meg utalod, akkor meg pláne minek...?
N
2/17 anonim válasza:
Nekem pozitív, én utálok autózni. Sajnos azt tapasztaltam, hogy akinek van autója az sokszor nem is hajlandó anélkül menni bárhova.
Ha olyan nagyon kell az autó (csak mert ilyenkor mindig hozzám vágják, hogy majd ha költözök meg építőanyagot szállítok meg stb.) akkor lehet bérelni. Szerintem fölösleges a saját autó.
26N
4/17 A kérdező kommentje:
Átmelegíti a szívemet hogy rendess nők is vannak, köszönöm a válaszoakt!
2020. nov. 10. 12:03
5/17 anonim válasza:
Legalább nyugodtan tudsz pialni Balázska,ha nincs autód
6/17 anonim válasza:
Nem ciki abszolút, de néha azért praktikus tud lenni egy kapcsolatban, ha van 2 emberre 1, főkent vidéki kisebb településekre gondolok, vagy ha perem területen laksz. Ha a lánynak van, akkor főleg nincs gond. :D. De ha nagyvárosban laktok, jól ellátott környéken (bolt a közeben pl.) ahol rendben van a tömegközlekedés, akkor 1 autó is fölösleges tud lenni, sokszor csak a nyűg van vele.
7/17 anonim válasza:
Jogositvanyom se volt mikor megnősűltem.
Nem volt szükségem kocsira, anyagilag nem lett volna gond, es vezetni se utalok.
Mondjuk utanna bepotoltam, csalad szempontjabol szukseges az autó.
8/17 anonim válasza:
50 éves vagyok. Jogosítványom sincs.
9/17 Lazy Lover válasza:
Még életed sincs balázska 😆😆😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!