Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak ti szoktatok sírni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti szoktatok sírni? Mit gondoltok ha egy férfi sír?

Figyelt kérdés
Lenézitek érte?
2022. aug. 1. 01:34
1 2
 1/18 eznemlényeges ***** válasza:
57%
Attól függ miért sír. Ha tényleg jogos dolgon, pl. most szakított, meghalt valakije stb. akkor teljesen normálisnak gondolom. Ha azon hogy éppen kifogyott a kedvenc fagyija akkor lenézem érte.
2022. aug. 1. 01:39
 2/18 anonim ***** válasza:
82%

Valamelyik nap sírtam. Kezdek elveszni.

Szerintem nem szégyen, de tudom sokak szerint gyengeség vagy szánalmas és férfiatlan. Az szerintem sokkal inkább féfiatlanha valaki megjátsza magát és nem vállalja az érzéseit.

2022. aug. 1. 01:41
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha kell, 5 litert elfolyatok a négy fal között, de régen társaságban is elsírtam magam. Nem lettem ettől utáltabb személy, mondjuk nem úgy állok hozzá, hogy minden sarkon sírok.

"pl. most szakított, meghalt valakije stb"

Jogos, ilyenkor ami a csövön kifér!

Attól még ha úgy teszek hogy nem érint a dolog, nem azt jelenti, hogy úgy is van.

2022. aug. 1. 04:04
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a "csak akkor sírhatsz, ha életed eddigi legnagyobb tragédiáját éled át" szemléletet nem nagyon promotálnám, ha már a nőknek is elnézzük, hogy mindennapi stresszlevezetés gyanánt sírnak.
2022. aug. 1. 04:16
 5/18 anonim ***** válasza:
47%

Igen.

Azt, hogy egy férfi sír.

Lenézem-e érte? Te lenézel engem, mert dobog a szívem???

2022. aug. 1. 06:12
 6/18 anonim ***** válasza:
88%
Ha oka van rá, sírjon, ha nincs, akkor ne. Inkább azt nem tudom tolerálni amikor valaki érzelmileg tönkreteszi magát, mert jajjjj az érzelmeskedés nőies, ő meg nem akar bzinak tűnni, vagy ha eljátssza a hattyú halálát, mert milyen rossz, hogy neki férfiként nincs megengedve a sírás (miközben a valóságban senki le se szarja, sőt, a többség kifejezetten empatikus)
2022. aug. 1. 06:43
 7/18 anonim ***** válasza:
90%

Azt jelenti hogy vannak érzései. És ez csak jó.

Én akkor se nézem le ha egy filmen, vagy valami szomorú, megható történeten, eseményen sír.

2022. aug. 1. 06:51
 8/18 anonim ***** válasza:
8%
és ha néha sírok maszturbálás közben?
2022. aug. 1. 08:11
 9/18 anonim ***** válasza:
8%
Nem szoktam, akkor se sírtam mikor 10 évre lesitteltek
2022. aug. 1. 08:56
 10/18 anonim ***** válasza:
0%
Fúj, az bu..zis
2022. aug. 1. 09:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!