Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak ti szoktatok sírni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti szoktatok sírni? Mit gondoltok ha egy férfi sír?

Figyelt kérdés
Lenézitek érte?
2022. aug. 1. 01:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
67%

Nem teszek különbséget a nemek között ilyet téren sem.

Ha egy férfi szomorú, stresszes és kimerült, meghatott vagy éppen nagyon boldog, akkor teljesen természetes, hogy sír. Örülök, ha ilyen módon is képes kimutatni az érzéseit, és azt hiszem, kifejezetten pozitív, hogy a toxikus, érzelemmentes férfiideált lassan magunk mögött hagyjuk.

És természetesen van az - férfiak közt nagyon ritka, de én egyszer összeakadtam egy ilyennel -, aki a sírást fegyverként használja. Akár férfiról, akár nőről van szó, az nagyon visszataszító, amikor minden konfliktust - a legártalmatlanabbat is - sírással oldja meg.

De mint mondtam ilyen pasit elvétve találni, úgyhogy összességében az a véleményem, hogy jó az, amikor egy férfi nem szégyenli a könnyeit, és különösen utálom azokat, akik ezért képesek megalázni, megszégyeníteni.

2022. aug. 1. 09:24
 12/18 anonim ***** válasza:
77%

Nem szoktam. Engem még úgy neveltek, hogy a férfiak nem sírnak. Minden katonadolog, nem is fáj az annyira és különben is elmúlik.

De ettől függetlenül szerintem teljesen rendben van, ha egy férfi sír. Jól lenne, ha olykor így is le tudnánk vezetni a feszültséget mindenféle megbélyegzés és megjegyzés nélkül.

2022. aug. 1. 09:44
 13/18 anonim ***** válasza:
Ritkán, de mivel a depresszióm néha eléggé mélyre juttat, néha kell.
2022. aug. 1. 12:00
 14/18 anonim ***** válasza:
93%
Én sírtam amikor szakított velem a szerelmem. Pedig voltak ott még néhányan, leültem és elsírtam magam. Ez van, én nem vagyok fakír típus.
2022. aug. 1. 18:32
 15/18 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon ritkán szoktam, talán 2 éve igen. Nem nézem le a másikat, mert szerintem ez egy normális emberi érzelmi megnyilvánulás bármelyik féltől is nézve.
2022. aug. 1. 20:32
 16/18 anonim ***** válasza:
Már ahogy olvastam ezeket a sorokat...már is könnybe lábadt a szemem. Brühühühü. :))
2022. aug. 1. 21:50
 17/18 anonim ***** válasza:
Nagyon ritka, de engem megnevettetni is nagyon nehéz sajnos. Nem tudok nevetni a viccek nagyrészén, mert nem értem őket. Gyerekkoromban úgy voltam vele, hogy majd kinövöm, de nem nőttem ki. Sajnos emiatt nem úgy van, hogy nevetni akarok és végignézek egy vígjátékot, mert a legtöbbön nem is nevetek.
2022. aug. 2. 03:34
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem bejön az, amikor egy férfi gyengének mutatja magát, feltéve ha tényleg megvan rá az oka. Szóval nem arról van szó, hogy mindenen sír-ri, az ilyen embereket nemtől függetlenül nem értem, hanem arról, amikor valakinek problémája van és ahelyett, hogy macsóskodik, felvállalja az érzelmeit.
2022. aug. 3. 22:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!