Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok! Szerintetek menő az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Szerintetek menő az, ha láttok egy férfit sírni?

Figyelt kérdés

Elképedve nézem mostanában az egyik kereskedelmi TV-n futó "reality vetélkedőt", ahol egy állás megnyerése a cél. Nem értem, hogy valakinek hogy nincs annyi önkritikája, hogy alkalmasnak gondolja magát egy olyan meghirdetett pozícióra, aztán mikor már kellően megismerték és elküldik, akkor elsírja magát?! Az nem férfi, hanem még csak egy gyerek!

(Egyébként minden elismerésem neki, hogy eddig is eljutott! Én már sokkal hamarabb kiestem volna, de biztos nem sírnám el magamat egy ország előtt, vagy mint az a másik srác is, aki még versenyben van!)

2023. máj. 10. 11:45
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
9%
Ha jóképű, akkor igen. Ha nem, akkor nem.
2023. máj. 10. 11:51
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem menő a sírás, hanem normális emberi módja az érzelmek kifejezésének, kiadásának.

Elsírta magát, és? Nagy lehetett a nyomás, nagyon akarhatta azt a pozíciót, és nem jött össze. Szomorú lehetett és csalódott.

(Aztán az is lehet, hogy direkt benne volt a "forgatókönyvben", hogy neki itt és most pityeregnie kell)

2023. máj. 10. 11:57
 3/23 anonim ***** válasza:
94%

Embernek lenni nem menőség kérdése. Márpedig sírni teljesen emberi dolog.

Az más kérdés, hogy ez egy tróger műsor.

2023. máj. 10. 12:01
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Semleges/nem érdekel. Nem tartom gáznak, vagy gyerekesnek, de nem is olvadok el attól, hogy "uuh de édes hogy férfiként mer sírni!!"

Számomra nincs ebben semmi.

2023. máj. 10. 12:05
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

A sírás se nőknél, se férfiaknál nem "menő". Ugyanolyan érzelem, mint a boldogság, a harag vagy a félelem.

Sose zavart, ha láttam egy férfit, aki éppen könnyezik vagy sír valami miatt. A férfi bánatnak pont annyi létjogosultsága van, mint a nőinek. Bármi, ami miatt egy nő sírhat és a természetesnek vesszük, ugyanúgy megríkathat egy férfit is.

Nyilván ne sírjon az ember minden apróságon, de ha jó oka van rá, akkor teljesen normális. Számomra mindig is vonzóbb volt egy olyan férfi, aki képes kimutatni az érzelmeit, mint egy olyan, aki elrejti, elnyomja azokat.

Többször több dolog (a nagyapja temetése, egy rémálom, egy szomorú film, egy versenyen való győzelem) miatt láttam könnyezni, sírni a páromat és sose tartottam kevesebbbnek az érzelmei miatt. Ez csak azt jelenti, hogy egy normális ember, aki békében van a belső világával. Ahogy tudtam, vígasztaltam, ahogy ő is engem, amikor engem visel meg valami.

25/N

2023. máj. 10. 12:07
 6/23 anonim ***** válasza:
6%
Hivatalosan azt mondják hogy igen. Évente egy esetleg bele is fér, ha több a kor már pipogya vagy nekik, és dobnak. Az hogy nekik miden héten lehet, antifeminsta kiváltság részükről, mert a férfiakban ezt nem tűrik meg.
2023. máj. 10. 12:09
 7/23 anonim ***** válasza:
Kozsó sírt, őrá gondolsz?
2023. máj. 10. 12:21
 8/23 anonim ***** válasza:
85%

A sírás nem menő egyik nemnél sem, hanem az az érzelem kifejezés egyik módja.

Én biztosan soha nem fogok összejönni olyan "férfival"(mert a szememben az ilyen nem az) aki sosem sír, merthogy az b.zis, lányos, a férfiak nem sírnak szöveget nyomja.

Jelenlegi párom is szokott sírni mivel emberből van. Persze nem ok nélkül, hanem mondjuk mikor majdnem szakítottunk, szét költöztünk, ilyenek.

Azzal a férfival aki ilyenkor nem sír, mikor majdnem elveszít, azonnal szakitok, mivel akkor nem szeret eléggé.

22N

2023. máj. 10. 12:26
 9/23 anonim ***** válasza:
91%
Nem menő, hanem egy normális emberi reakció bizonyos helyzetekre. Nyilván az gáz ha valaki már attól elsírja magát ha csúnyán néznek rá, de egy haláleset, betegség vagy bármi olyasmi ami rosszul érinti, valószínűleg sírással fejeződik ki. És ezzel semmi baj nincs.
2023. máj. 10. 12:29
 10/23 anonim ***** válasza:
93%
Nem, nem menő, hanem természetes. Nyugodtan kimutathatja egy pasi is az érzéseit, sírni teljesen normális.
2023. máj. 10. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!