Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehetek a szemükben?

Figyelt kérdés
Azok a nők akiknél próbálkoztam életem során sosem tekintettek engem férfinek. Sosem én kellettem nekik hanem a figyelmem talán hogy legyen kivel szórakozni meg legyen ego tuning. Minden de minden esetben ez történt. Nem én kellettem hanem a figyelmem. Dupla csalódás mert ezekkel a nőkkel előzőleg jó viszonyt ápoltam tehát ismerősi körből válogattam és azt hittem normális komoly nők. Végül a reményt is elvesztettem mindig hogy lesz párom meg őket is mert ezek után már eltávolodtunk egymástól miután látták hogy kiszálltam a játékukból. Ezek után kérdem hogy minek nézhetnek engem a nők? Mi lehetek a szemükben ami miatt úgy gondolják hogy ezt meg lehet csinálni velem?
2023. máj. 9. 07:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ahogy az #1-es írja. Nekem nőként van egy csomó haveri kapcsolatom ferfiakkal. Kedves vagyok mindenkivel, nőkkel, férfiakkal egyaránt. Munkámból kifolyólag is sok emberrel vagyok napi kapcsolatban. Akivel olyan a viszony, viccelődünk, de ez az esetek 99%-ában egyszerű jó ismerősi kapcsolat. Vagy akár a zöldséges srác is, akivel szoktunk beszélgetni, receptötleteket cserélünk, húzzuk egymást, de ez még nem flört és nem akarok tőle semmit.

Viszont az a tapasztalatom, hogy sokszor ezt félreértik.

Elképzelhető, hogy a te kiszemeltjeid sem feltétlenül hitegetni akarnak, csak épp szimpatikus vagy nekik, barátkoznak, szeretik a társaságodat, de kb. ennyi.

Te sem táplálsz gyengéd érzelmeket minden kedves, szimpatikus lány irányába, akivel találkozol napi teendőid során.

Az általad említett nők kb. semmit nem követtek el ellened szerintem.

2023. máj. 9. 15:45
 12/12 A kérdező kommentje:
Csak amikor nem foglalkoztam velük egyből sértődöttek voltak és jöttek hogy ők így kedvelnek meg úgy aztán mikor elhittem és újra jóba lettünk utána ugyanúgy csak szórakoztak meg le se szartak
2023. máj. 9. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!