Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan deríthetném ki, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan deríthetném ki, miért nem tetszem a pasiknak/mitől számítok rondának a szemükben?

Figyelt kérdés
Azon kívül, hogy anonim oldalon képet küldök, hogy aztán válasz nélkül eltűnjenek 😅

2021. ápr. 17. 14:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
53%
Én válaszolok neked őszintén, ha küldesz képet.
2021. ápr. 17. 14:11
 2/19 anonim ***** válasza:

Ha csak a külsődről van kérdésed, küldj privátban képet.

De ha valaki komolyan gondolkodik, nem fog amiatt "eltünni", mert a képed nem fogja meg azonnal.

2021. ápr. 17. 14:11
 3/19 anonim ***** válasza:
Esetleg a való életben kérj meg valakit, hogy kérdezze ki rólad a férfiakat. Nem valószínű, hogy a szemedbe megmondják ezt őszintén ha rosszat gondolnak rólad.
2021. ápr. 17. 14:44
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Hány kiló vagy?
2021. ápr. 17. 14:50
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Küldj egy képet privátba. Nő vagyok és őszinte leszek...

Amúgy a külső nem minden... egy normális pasit nem csak az érdekli.

2021. ápr. 17. 14:55
 6/19 anonim ***** válasza:
El tunt a kerdezo :(
2021. ápr. 17. 15:03
 7/19 A kérdező kommentje:

Nem tűntem el, de egyelőre nem küldenék képet, hanem még várok a használható tanácsokra. Esetleg majd az 5-ösnek, ha tényleg nő (nem mintha le tudnám ellenőrizni) :D

"Esetleg a való életben kérj meg valakit, hogy kérdezze ki rólad a férfiakat." - és ezt hogy lehetne kivitelezni?

52 kiló vagyok, miért fontos ez? Ha súlyosan elhízott vagy anorexiás lennék, akkor tudnám, hogy miért nem tetszem senkinek...

2021. ápr. 17. 15:24
 8/19 anonim ***** válasza:
62%

7, Az a baj, hogy így arra lehet hagyatkozni, amit te leírsz magadról. Az pedig inkább arról árulkodik, hogy te milyennek látod magad, nem arról ahogyan mások látnak téged.

Hiába kérdezünk így téged, hogy hogyan nézel ki. 1 képről viszont mindenki olyan véleményt alkot amilyet ő szeretne, amilyen érzéseket benne kelt.

Ha szégyellsz egy képet is felvállalni magadról, annak ellenére, hogy objektív választ vársz a kérdésedre, akkor várj a csodára. Nekem mindegy.

Azt sem értem, hogy miért nőnek küldenél előbb képet és miért egy nő tanácsára vagy inkább kíváncsi a férfi ízlésről? 🤷🏻‍♂️

2021. ápr. 17. 15:32
 9/19 A kérdező kommentje:
Eddig 2 férfinek küldtem képet régebben, szó nélkül eltűntek. Gondolom azért, mert nem objektív véleményt terveztek írni, hanem önbizalomhiányos szép lányt reméltek, aki dugható...
2021. ápr. 17. 15:36
 10/19 anonim ***** válasza:

Azért volt fontos,mert vannak egy csomóan,akik szentül hiszik,hogy minden jó,de közben meg el vannak hízva.

Az,hogy te ezt reálisan látod,én honnan tudtam volna?

Más:Viszont ha képek alapján tűnnek el,mert mintha ezt irtad volna fenn hogy "képet küldesz,majd eltűnnek"

mégiscsak lehet valami fura a látvanyban a kepen.Hisz más alapján nem tudnak megítélni,nem?

Nem nézel ki öregebbnek pldául a korodnál?

A arcod fura talán ?

Az a baj,hogy igy láttatlanban nehéz ezt megmondani.Találgatni meg nem szeretnék,mert az is hülyeség,mivel nem lattam a képeidet.

2021. ápr. 17. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!