Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan deríthetném ki, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan deríthetném ki, miért nem tetszem a pasiknak/mitől számítok rondának a szemükben?

Figyelt kérdés
Azon kívül, hogy anonim oldalon képet küldök, hogy aztán válasz nélkül eltűnjenek 😅

2021. ápr. 17. 14:09
1 2
 11/19 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Küldj képet nyugodtan, látatlanban nehéz mit mondani, mi lehet a gond a külsőddel.
2021. ápr. 17. 15:39
 12/19 anonim ***** válasza:
51%

9, A legelső válaszban leírtam, hogy írok neked őszinte véleményt, ha küldesz képet.

Ha nem hiszel nekem, az már nem rajtam múlik, nem az én gondom és nincs is dolgom vele szerintem.

2021. ápr. 17. 15:42
 13/19 anonim ***** válasza:
10%
Lefordítom :Mért nem tetszem a magas sportos jóképű stb férfiaknak?
2021. ápr. 17. 17:02
 14/19 anonim ***** válasza:
91%

Ja ez annyira jellemző :)

Voltam én is olyan mélyponton, hogy tanácsot kértem itt. Erre kérdezik hogy hát mi a baj? Miért nincs pasi, nem hiszik hogy ronda vagyok, hogy nézek ki, stb...

Miután leírtam szavakkal, hogy hogyan nézek ki, teljesen bezsongva követelték a képeket. Mikor meg megkapták, annyi volt a válasz, hogy "sok sikert" meg "ok" meg ilyenek :) Vagy ennyi se, csak leléptek.

Olyan is volt, aki megkérdezte, hogy miért tartom magam rondának, erre leírtam neki (csúnya az arcom, azt részleteztem) erre visszaírt egy döbbent üzenetet, hogy azt hitte narancsbőrös a fenekem, meg kicsi a mellem. Szóval egy álomvilágban él az itteni pasiknak egy jó része, azt hiszik ha elég elkeseredett nőnek írnak leveleket, találnak egy depressziós Angelina Jolie-t Kiskunhalason.

2021. ápr. 17. 17:57
 15/19 anonim ***** válasza:
80%
Én azt hittem az ilyen elkeseredett pasiknak mindegy, nem?:D
2021. ápr. 17. 18:01
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kép sokat segítene. De legalább valami körülírás, leírás.
2021. ápr. 17. 18:31
 17/19 anonim ***** válasza:
59%

14#

Áruld már el,hogy a kérdésre hogy,és mit kéne válaszolni!

Tőlem aztán ne küldjön semmit.Nem is kértem hogy küldje a képet.

Nem vagyok látnok,se Gyurcsók unokája,csontokbol se tudok olvasni..Én egy kérdésből,hogy "mi nem tetszik,ha képet küldök"

nem tudom megmondani.Ha te igen,akkor tessék,itt a lehetőség!

8# voltam

Ez is egy ,a tucat felesleges kérdések közül,mert tök értelmetlen volt feltenni.

2021. ápr. 17. 20:41
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell félned kérdező, mert nem feltétlen csupán társkeresési szándékkal vannak itt férfiak.

Mindenképpen férfi vélemény kell, de egy olyan férfié aki leszögezi hogy nem ismerkedési céllal mondd véleményt a képedről.

Ebben az esetben nem kell félned a csúnya eltűnéstől annyira.

Nem én vagyok az egyetlen aki ezt így vállalja, döntsél hogy akarsz véleményt vagy sem?

2021. ápr. 17. 21:17
 19/19 anonim ***** válasza:
82%
Szia csajszi! Biszex lánykét írnék,válaszolnék. A legfontosabb először is, hogy nézhetsz ki bárhogyan, ha nincs meg a megfelelő önszereteted, akkor ne is számíts arra, hogy normális párt találsz! Miért? Mert nagyon fontos a kisugárzás! Nekem személy szerint nem zsánerem a teltebb lányok, mégis néztem már meg utcán molett nőt, éreztem ahogyan körül öleli a kellő önbizalom! Nagyon szexi tud lenni a férfiak (mind az én esetemben) az ilyen nők! A tanácsom az, hogy kezdj el foglalkozni magaddal! Hordj szexisebb fehérneműt, lakkozd ki a körmöd, menj el fodrászhoz és találd meg a megfelelő színt ami passzol hozzád és a személyiségedhez, válts stílust, keresd meg önmagadat! Ne másoknak akarj tetszeni, hanem csakis magadnak. Hidd el minden nő szép tud lenni, ha elfogadja és szereti önmagát, aki mindig mosolyog (férfiak amúgy is imádják a mosolygós,életvidám nőket). Sok sikert!
2021. ápr. 18. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!