Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehetek a szemükben?

Figyelt kérdés
Azok a nők akiknél próbálkoztam életem során sosem tekintettek engem férfinek. Sosem én kellettem nekik hanem a figyelmem talán hogy legyen kivel szórakozni meg legyen ego tuning. Minden de minden esetben ez történt. Nem én kellettem hanem a figyelmem. Dupla csalódás mert ezekkel a nőkkel előzőleg jó viszonyt ápoltam tehát ismerősi körből válogattam és azt hittem normális komoly nők. Végül a reményt is elvesztettem mindig hogy lesz párom meg őket is mert ezek után már eltávolodtunk egymástól miután látták hogy kiszálltam a játékukból. Ezek után kérdem hogy minek nézhetnek engem a nők? Mi lehetek a szemükben ami miatt úgy gondolják hogy ezt meg lehet csinálni velem?
2023. máj. 9. 07:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%

Valószínűleg látható, hogy nem akarnak tőled semmit, csak te nem veszed a lapot sokáig. A nőknek belefér a csak barátkozás pasikkal.

Mit gondolnak? Valószínűleg udvariasnak tűnsz, aki nem bámulja a mellüket vagy nem tesz minden mondatban kétértelmű megjegyzést, ezért úgy gondolják, mehet a haverkodás.

2023. máj. 9. 07:34
 2/12 anonim ***** válasza:
14%

Rossz környezetben mozogsz, nem szelektálsz magad körül, és mindenkit magadhoz közel engedsz. Ilyen esetben óhatatlan ez a jelenség amit írsz.

Mielőtt bárkit is közelebb engednél magadhoz, inkább lépj hátra, és legyél csendes megfigyelő. Figyelj a cselekedeteikre, a beszédjükre,hogy hogy viselkednek azokkal az emberekkel akik náluk lejjebb vannak, akikhez nem füződik érdekük, figyeld meg milyen a viszonyuk a pénzhez(ez nagyon fontos, és tenger dolog kiszűrhető) és csak a legvégén figyelj a külsőjére. Csak ezek után lépj az általad kiemelt felé közelebb-akkor nem fogsz hibázni.

2023. máj. 9. 07:40
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
2+ A tekintet is fontos. Üveges tekintet mögötti emberrel nagyon légy óvatos. Irigységet meg ha látsz, azonnal kukázd az ilyen embert a tágabb környezetedből is.
2023. máj. 9. 07:41
 4/12 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy sokáig tényleg azt láttam hogy korrekt emberek és van belső értékük. Nem pedig ilyen szórakozó jàtszadozó akàrkik. Van köztük olyan aki hiába nem érdekel már mégis mindent megtesz hogy rá figyeljek de nem teszem és látom rajta hogy olyankor paprikás
2023. máj. 9. 07:44
 5/12 A kérdező kommentje:
Az az érdekes hogy a tekintetük mindig mosolygós volt. Folyton néztek és mosolyogtak. Még a szemük is mosolygott
2023. máj. 9. 07:45
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
4+5 Nem értettél semmit abból amit írtam. Olyan mint ha be lenne dugva a füled, és letakarva a szemed.
2023. máj. 9. 07:48
 7/12 anonim ***** válasza:
68%

Nem tekintenek rád férfiként. Leírtad a lényeget. Ezen neked kell tudni változtatni.

Az ö szemükben valószínűleg egy rendes srác vagy, akit szívesen összehozna egy hozzá illő lánnyal. De ő nem érez vonzalmat.

Ha szerinted ettől rossz emberek, akkor veled van gond. Például te se vagy annyira rendes srác.

2023. máj. 9. 08:42
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Beszélgetni eltudnak veled de ahhoz nem tartanak megfelelőnek hogy betegyed a farkad a melegbe.
2023. máj. 9. 09:00
 9/12 anonim ***** válasza:
71%
A ferfiassag legkisebb csiraja sincs meg benned.. valami kell a noknek pl vaganysag, izom, ero, hatarozott ferfias hang,jokepuseg, ha egyik sincs akkor nem valtasz ki belulok szexualis vagyat.. nezd meg mi az amin javitani tudnal , hogy ferfiasabb lehes , de lehetoleg ne 3 sor utan kotekedj valakivel.
2023. máj. 9. 09:31
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Szálka.
2023. máj. 9. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!