Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kavíthatok magamon?

Figyelt kérdés
Az a bajom, hogy már azért nem (nagyon) megyek oda a nőkhöz a szórakozóhelyen, mert úgyis tudom, hogy semmi olyat ne fogok tudni mondani, amivel megkedveltethetném magam. Annyi ilyen tapasztalatom van. Magas vagyok, jó képű, jó módú, de egy kicsit túlsúlyos. Lennének lehetőségeim, ha nem is a legfelső polcról, de a fent leírtak miatt már nincs motivációm az x+egyedik unalmas beszélgetéshez, ami úgysem vezet sehova, mert nem keltem fel az érdeklődését.
2023. máj. 7. 21:36
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Fogyj le, sportolj, ismerkedj, önbizalmat ad.
2023. máj. 7. 21:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nézesd meg az inzulinszintedet endokrinólógussal, és minden problémád helyre fog jönni.

+ vedd meg és olvasd el: Joel Osteen: Jobb emberré lenni c. könyvét:)

2023. máj. 7. 21:47
 3/9 anonim ***** válasza:
76%

Fogyás szempontjából fokozatosan hagyd el a cukor fogyasztását egy ideig, majd később csak mértékkel fogyazd azt.

Kezdj el edzeni járni, ha van keret akkor keress egy edzőt, heti 3x edz.

Mellett olvasgass különböző típusú könyveket és beszélgess a számodra szimpatikusat emberekkel.

2023. máj. 7. 21:54
 4/9 anonim ***** válasza:

Sok sikert és kitartás.

Ha csinálod, teszel azért hogy jobb legyen és nem adod fel akkor sikeres tudsz lenni.

2023. máj. 7. 21:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Jaj és adj hálát hogy szerencsés vagy anyagilag sokan ezt sajnos nem mondhatják el magukról.

Most már csak belsőleg és külsőleg kell össze szedned magadat, ami nem lehetetlen ha csinálod.

2023. máj. 7. 21:58
 6/9 anonim ***** válasza:
94%

Lehet, hogy én vagyok értetlen, de az a baj, hogy unalmas vagy, vagy az, hogy túlsúlyos?

Ha a túlsúly nem túl sok, azon egyszerűbb segíteni, erre már mondtak tippeket.

A nők szeretnek beszélni. Ha elkezdesz beszélgetni valakivel, kérdezz! De ne úgy, mint ha vallatnád, hanem amikor mond valamit, csatolj vissza, kérdezz bele. Sztorizz te is.

2023. máj. 7. 22:10
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát nyilván a túlsúly sem jó, de a fő gond, hogy unalmas vagyok. Nekem ez nem jön magától. Ha valahogy bekerülök egy bizonyos tudatállapotba, akkor nagyon jó stílusom is tud lenni, csak annyira nehéz előhoznom. Kell hozzá idő, illetve, hogy el tudjak lazulni az adott személlyel. De ismerkedésnél nincsenek erre hetek, hónapok sajnos. Meg ugye az sem garantálná, hogy előjön, mert a másik fél személyiségén is múlik.
2023. máj. 7. 23:18
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is intro vagyok, kell idő még kktárulkozok, de unalmasnak nem nevezném magam, mert senki se az. Az, hogy ezt gondolod nagyban befolyásolja azt hogyan viselkedsz a nők körül. Felejtsd el,hogy az vagy! Nem izgi, extra dolgokkal lehet csak ismerkedni, hanem normálisan, akár mély beszélgetéssel is. Akit érdekelsz az ad neked időt úgyis!
2023. máj. 8. 08:56
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha unalmasnak gondolod magad akkor csinálj olyan dolgokat amik számodra nem azok, aztán már is előrébb leszel egy fokkal.

Minnél több emberrel főleg nőkkel beszélsz, annál inkább könnyebb lesz majd idővel.

Ne gondold azt hogy unalmas vagy, mert ezt simán ki vetíted saját magadra és a negatív gondolatok simán be is jöhetnek általad.

2023. máj. 8. 18:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!