Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor a nagyszámok törvénye működhet?
Figyelt kérdés
Eddig eléggé sikertelen voltam a nőknél, igaz nem is nagyon próbálkoztam mint minden férfinak nekem is a külső az első mert ugye mi férfiak vizuális típusúak vagyunk ezt valljuk be. Valóban jó alakú csinos nőt szeretnék, én ezt sajnos nem tudom nyújtani az igaz, viszont most már nagyon kell barátnő, így lassan 40 évesen, ezért arra gondoltam hogy Budapesten az összes nőt akit látok megpróbálom felszedni úgy hogy persze ne lássák egymást, ha kell többs ezer nőhöz odamegyek.
Arra gondoltam hogy a nagyszámok törvénye szerint előbb utóbb lehet összejönne csinos barátnő
Tanulság: ha nem nézel ki jól, nem érdemes próbálkoznod a csajozással, mert sikered biztosan nem lesz, de még fel is jelenthetnek zaklatásért.
2023. máj. 3. 10:34
22/26 anonim válasza:
"vagy ennyire egyformák a nők"
Hát... te mész oda ugyanazzal a dumával mindhez:D Te teszed őket egyforma szintre, ráadásul ez a szint baromi alacsony, hisz egy template-duma.
21es, te meg menj már valahova máshova vergődni:D
2023. máj. 3. 10:38
23/26 anonim válasza:
Vizuálisak vagytok, aham, de egy normális frizurát és öltözetet nem tudtok magatokra viselni, a lakásotok sokatoknak egy szemétdomb, fogalmatok sincs róla, mikor van egy nőn smink, és mikor nincs, még a legrondább transzvesztita k.rvának is tömve a naptárja kliensekkel, ha tele a szennyes, még az alsógatyát is kifordítjátok mert jóvanazúgy, ugyanazt a 2 pólót hordjátok felváltva évekig, a szakállatok tiszta kajafoltos és drótkefeszerű, mickey egeres hajjal jártok ahelyett, hogy lenyírnátok kopaszra ha már rossz a genetikátok, több az elhízott férfiak száma Magyarországon, mint a nőké, pedig a hormonjaitok miatt nektek könnyebb formában maradni. De esküsztök, hogy ti vagytok a vizuálisabb nem. 😂
2023. máj. 3. 12:15
24/26 anonim válasza:
magatokon* viselni
2023. máj. 3. 12:15
25/26 anonim válasza:
A nők is vizuálisak, csak nekünk be kell érnünk azzal ami van, mert míg a nők között rengeteg szép, igényes, csinos hölgy van, addig a férfiak baromi egyszerűen és átlagosan néznek ki. De elhiheted, nincs az a nő, aki Michael Cerát választaná Henry Cavill helyett.
2023. máj. 3. 12:21
26/26 anonim válasza:
Már az első 10 elutasítás után romokban lesz az önbizalmad, és feladod. Ezt most így könnyen mondod, hogy odamész több ezer nőhöz, és hátha lesz valami, de a gyakorlatban nem jutsz el eddig a számig. Csak aztán magadba nézz légyszi, és ne a nőket okold, mint a legtöbb incel teszi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!