Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ha a Margit szigetre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha a Margit szigetre hétvégén kimegyek ismerkedés céljából akkor lesznek arra vevő lányok? 28/F

Figyelt kérdés

Értelmesebb, normálisabb srác vagyok. Odafigyelek a testemre is, normális pofim van. Úgy gondolom normális értékrenddel és humorral rendelkezem.

Eléggé csalódott vagyok hogy az élet magától nem dob le lehetőségeket és nem szeretnék szingli lenni mint az elmúlt 5 évben. Ez idő alatt nem volt kiszemeltem sem mert nincsen olyan eseménydús életem

2023. máj. 1. 18:06
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Akárhová néztem ma is a Margit szigeten, mindenhol párok voltak és nem jól kezelem a dolgot. Meg nem tudom hol megy mindenki másnak hogy ismerkedjen
2023. máj. 1. 18:11
 2/25 anonim ***** válasza:
97%
Eddig ahányszor voltam ott, többnyire mindig családokat és párokat láttam. Inkább gyerekeseknek ideális ez a hely, jóval kevesebben vannak lányok egymagukban, szóval én nem ezt a helyet választanám.
2023. máj. 1. 18:13
 3/25 A kérdező kommentje:

És hol ismerkednek ma? Társkeresőt hagyjuk mert ott normálisan nem lehet az emberek zömének :)

Iskola, munkahely, közös hobbin keresztül, baráti társaságon keresztül, vonaton, buszon, metrón?

Pontosan tudom hogy nem várhatok arra hogy majd összetolom a crushommal a bevásárlókosaramat véletlenül. Frusztrál hogy az életben nincsen semennyi alkalmam arra hogy ismerkedjek

2023. máj. 1. 18:17
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Az én ismeretségi körömben:

- gimis osztálytárs (azóta is együtt)

- egyetem

- koli

- hobbi, érdeklődési kör

- tanfolyam

- szomszéd/kutyasétáltatós ismerős

- barátok barátai, haverjai, tesói, szomszédja, unokatesója (házibuli, esküvő, szülinap stb alkalmából)

- rendezvény (koncert, fesztivál, verseny, quiz/társas est stb)

- random (pl bolt, buszmegálló, vonat)

- utazás (tábor, nyaralás)

- társkereső (online illetve a rapid randik)

2023. máj. 1. 18:18
 5/25 A kérdező kommentje:
A random boltban vagy random Margit-szigeten ücsörgélő szingli lány nem egy kategória vagy lefújnak gázsprayvel? :D
2023. máj. 1. 18:19
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
De, nem lehetetlen az sem. A Margit-sziget a random kategóriába tartozik. De azért a többire nagyobb az esély, hiszen akkor van közös pont az elejétől kezdve
2023. máj. 1. 18:24
 7/25 anonim ***** válasza:
79%
Én szoktam egyedül sétálni, és már volt is, hogy megszólítottak, de az a baj, hogy mindig nálam jóval fiatalabb tejfölösszájú fiúk szoktak kezdeményezni, valószínűleg azért, mert bár 32 vagyok, mindenki 25-nek hisz.
2023. máj. 1. 20:33
 8/25 anonim ***** válasza:
Szolits le minden egyedul levot. Nagy szamok torvenye alapjan siker lesz elobb utobb.
2023. máj. 2. 08:19
 9/25 anonim ***** válasza:

Ezzel az a baj, hogy a társkeresés álltalában mindíg kudarcva fullad, ha az ember kifejezetten erre törekszik.

Tehát az, hogy azért megyek a szigetre, hogy megcsípjek valakit, ez így nem fog összejönni.

Ha teljesen véletlenül egész más ügyben arra járnál, akkor talán igen.

Régen a Csernus doki mondta, hogy ha valaki szombaton kicsípi magát, és elindúl az éjszakába társat keresni, akkor biztosan nemjön össze.

De ha délután melegítő alsóba, borostásan, strandpapucsban leugrasz a boltba egy tejfölért, akkor talán igen.

2023. máj. 2. 10:59
 10/25 anonim ***** válasza:
#9 ez nagy igazság. Talán ezért is van, hogy szerencsésebb pl a munkahelyen vagy egy közös hobbi, társaság által társat találni (ahová nem azért jársz, hogy társat keress, így nem játszod meg magad és presszúra sincs), mint egy társkeresőn, ahol úgy találkozol emberekkel, hogy a társkeresési nyomás miatt brutál módon bírálod a randipartnert, magadat meg próbálod kiadni valaki másnak, nehogy kudarc legyen a vége.
2023. máj. 2. 15:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!