Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ha a Margit szigetre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha a Margit szigetre hétvégén kimegyek ismerkedés céljából akkor lesznek arra vevő lányok? 28/F

Figyelt kérdés

Értelmesebb, normálisabb srác vagyok. Odafigyelek a testemre is, normális pofim van. Úgy gondolom normális értékrenddel és humorral rendelkezem.

Eléggé csalódott vagyok hogy az élet magától nem dob le lehetőségeket és nem szeretnék szingli lenni mint az elmúlt 5 évben. Ez idő alatt nem volt kiszemeltem sem mert nincsen olyan eseménydús életem

2023. máj. 1. 18:06
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Én értem, de pl. én olyan vagyok alapvetően hogyha nincs ez előre tervezve hanem spontán megszólít egy lány, akkor is éreznj fogja hogy félénk vagyok, nincs elég önbizalmam. Szóval ez nem minden esetben működik szerintem
2023. máj. 4. 13:44
 22/25 anonim ***** válasza:

Bízzuk a véletre aztán majdcsak összejön.

Én ugyanezzel küszködök sajnos.

Sokszor belegondoltam, hogy mi lenne ha megszólítana a Lidl-be egy nő.

Szerintem azt se tudnám megmondani, hogy hogy hívnak.

Kezem-lábam biztos, hogy remegne.

Pedig felvagyok rá készülve, mert társat ketesek, de ha megtörténne ez a pillanat, fogalmam sincs mi történne.

És tudod miért van ez ? Hogy miért van az önbizalom hiány és a kissebbség érzet ????

Sajnos elmondom az igazat.

A drága aranyos kis hölgyek miatt.

Amiatt, hogy rohadtul magasan van a mérce. Nemrég olvastam a neten, hogy soha nem volt még annyira nehéz társat keresni, mint mostanság.

Mi férfiak iszonyú szar helyzetbe vagyunk. Rengeteg a férfi, nagyon kevés a nő.

Ezért, a nők, bőven megtehetik, hogy válogatnak.

És nyilván. A 9-10 pontos férfiak lesznek a legkapósabbak. Aki 8 pont alatt van, annak sajnos nincs sok esélye.

Nagyon sok most a jóképű, sportos gyönyörű férfi.

Minden sarkon kondi terem van.

Láttam már a 13. kerületben kifejezetten férfiaknak szépség szalont.

Aki jól kisportolja magát, izmos és kocka hasa van, eljár a szépségszalonba, annak abszolút nyert ügye van.

Sokszor látom éjjel 2 órakor, hogy a konditeremben futnak, sulyzóznak, badiznak. Éjjel 2-kor.

Ez azért van, mert tetszeni akarnak a nőknek.

Aki nem 9-10 pontos, az csak a szerencsében bízhat.

Na persze az sem egy utolsó dolog, de kell belőle egy jó nagy kalappal.

20#

2023. máj. 4. 15:31
 23/25 A kérdező kommentje:
Amúgy én látok átlagos férfiakat szép lányokkal. Sőt olyat is hogy a nő magasabb. Annyira nem fontos a külső a nőknek az a helyzet. Ne legyen csúnya sem elhízott az előny + igényes legyen. Az önbizalom fontosabb, meg az egzisztencia, saját lakás, saját autó, diploma. A válság most kiélezte ezt a dolgot
2023. máj. 4. 15:43
 24/25 anonim ***** válasza:
#22 hú mennyi baromságot leírtál, kár volt erre időt pocsékolni.
2023. máj. 4. 21:33
 25/25 anonim ***** válasza:

24.

Sajnos volt rá időm bőven.

Bár ne lett volna, mert az azt jelenti, hogy elvagyok kötelezve, és minden percemről elkell számolnom.

Bár így lenne. Nagyon jó lenne, mert úgy legalább érezné az ember, hogy fontos tagja vagyok a társadalomnak.

Hogy van értelme élni.

22#

2023. máj. 4. 21:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!