Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor a nagyszámok törvénye működhet?
Figyelt kérdés
Eddig eléggé sikertelen voltam a nőknél, igaz nem is nagyon próbálkoztam mint minden férfinak nekem is a külső az első mert ugye mi férfiak vizuális típusúak vagyunk ezt valljuk be. Valóban jó alakú csinos nőt szeretnék, én ezt sajnos nem tudom nyújtani az igaz, viszont most már nagyon kell barátnő, így lassan 40 évesen, ezért arra gondoltam hogy Budapesten az összes nőt akit látok megpróbálom felszedni úgy hogy persze ne lássák egymást, ha kell többs ezer nőhöz odamegyek.
Arra gondoltam hogy a nagyszámok törvénye szerint előbb utóbb lehet összejönne csinos barátnő
Ha törzshelyed lesz és random nőket zaklatsz majd ne érjen meglepetés, hogy feljelentést tesz valamelyik, vagy egy páran. xD
2023. máj. 3. 10:13
12/26 A kérdező kommentje:
11. Nyugodtan lehet feljelentést tenni. Semmi olyat nem fogok csinálni nem fogom meg fogdosni őket, nem fogom megerőszakolni őket és társai nem fogom nekik megmutatni a micsodámat...
2023. máj. 3. 10:15
13/26 anonim válasza:
12, ezek nélkül is ki lehet maxolni a zaklatást, de mindegy.
Nnna, de arra is válaszolj, hogy odamész és... mi a terv? Mert szar dumával 1000 nőből sem fog jól reagálni senki, jó dumával meg elég 10 nőhöz odamenned.
Szóval mi a terv, mivel mész oda?
2023. máj. 3. 10:19
14/26 A kérdező kommentje:
13. Hogy Szia Nagyon megtetszettél olyan gyönyörű lány vagy nem tudom lenne kedved esetleg meginni valamit valahol?
2023. máj. 3. 10:22
15/26 anonim válasza:
Azzal, hogy idegen nőkhöz mész sorjában ismerkedni, vagy mondjuk eljátszod, hogy nem tudod hány óra, kérsz tőle tollat az fel fog tűnni. És feltételezem, hogy direkt olyan helyre mész, ahol nagy a tömeg, sok a nő. Na ha azt észreveszik, hogy eljátszod a bajba jutottat, vagy kérdezősködsz vezethet oda, hogy rendőrök fognak közbeavatkozni, vagy valaki jól odavág. xD
2023. máj. 3. 10:23
16/26 anonim válasza:
Nocsak, feltalaltad a spanyolviaszt? Erre ugyanazt az egyenvalaszt fogod kapni, mint amivel probalkoztal. Valoszinuleg a nincs kedvem, vagy a van baratom kombo valamelyikevel fognak leszerelni. Amugy ez mar a zaklatas egy formaja, ha vendeglato helyen koveted el, ok fognak onnan kirakni, mert rontod a bizniszt, nem a rendorok.
2023. máj. 3. 10:25
17/26 A kérdező kommentje:
Nyilván lehet ezer ilyen elutasító választ fogok kapni, de pont ez volt a kérdés hogy a nagy számok törvénye szerint ezerből legalább egynél bejöhet a dolog, vagy ennyire egyformák a nők az összes nő?
2023. máj. 3. 10:29
18/26 A kérdező kommentje:
Nem gondolnám hogy egy egyszerű kérdés az zaklatás lenne, az hogy meg szeretnék vele valamit inni ,szerencsére itt még nem tartunk....
2023. máj. 3. 10:31
19/26 anonim válasza:
Ne hidd el akkor, majd ráfizetsz, 40 évesen azért lehetne több eszed szó se róla...
2023. máj. 3. 10:33
20/26 anonim válasza:
A nagy szamok torvenyerol mit tanultal? Biztos nem azt, hogy egyszer majd sikerul.
"Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és közben azt várni, hogy az eredmény más legyen." Albert Einstein.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!