Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A sovány testalkat ismerkedésk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sovány testalkat ismerkedéskor hátrány?

Figyelt kérdés
[link]

2023. máj. 1. 09:40
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
78%
Tehát ha edzek, akkor izomtömeg nő a méhemen belül, emiatt nem leszek terhes? Valami férfi tisztázza légyszi, mert nem teljesen világos. Azt tudja valaki, milyen gyakorlatokkal lehet jól fogyni méhből?
2023. máj. 1. 12:26
 22/31 anonim ***** válasza:
39%
#20 szerintem ne vitatkozz vele, szegénynek olyan hiányosságai vannak tudás terén, amit évek kemény munkája lenne pótolni. Amúgy sajnállak, biztos sok ilyen páciens akad, aki az orvosnál is jobban akar tudni mindent😂
2023. máj. 1. 12:29
 23/31 anonim ***** válasza:
72%
#21 így van, és a sportos nők egészségtelenebbek, mint a kövérek. A Föld pedig lapos.
2023. máj. 1. 12:31
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok az egyetlen, akit a feltöltött kép aggaszt? Mintha hiányozna a bal kar váll alól, és elég gyanús bordó folt van a nyak jobb oldalán, mindezt járólapon fekve...
2023. máj. 1. 13:30
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont most akartam kérdezni hogy ez nem véletlenül a múltkori fogas kérdéshez feltöltött halott archoz tartozó test?
2023. máj. 1. 13:34
 26/31 anonim ***** válasza:
87%
Fúj
2023. máj. 1. 13:34
 27/31 anonim ***** válasza:
55%

Annyira jó hogy senki nem akar gyereket!

Legalább ezek nem szaporodnak. Még ha akarnának se.

2023. máj. 1. 13:35
 28/31 anonim ***** válasza:
83%
Valószínűleg van itt valaki, aki azzal szórakozik, hogy halottak képét tölti fel. Múltkor egy fogsorról kérte ki a véleményét, az ottani példa sem tűnt élő embernek. Pár hete valaki arról kérdezgetett néha, hogy vajon mindenki szakít-e vele, ha kiderül, hogy szeret halott nőkről képeket nézegetni. Úgyhogy add össze, ha nem lettek volna elegek a pedók, lábfétisesek, incelek, van egy hullás csávó is.
2023. máj. 1. 13:37
 29/31 anonim ***** válasza:
13%
De hát a jobb karja nem fel van emelve? És egy maszkot fog?
2023. máj. 1. 13:43
 30/31 anonim ***** válasza:
13%
Vagy hát nem fogja de legalábbis a karján van
2023. máj. 1. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!