Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha megkérdeznek egy ffit, akkor azt mondja, hogy a “husisabb” lányok jönnek be neki, ha meg ott van egy, akkor már az “fúj, kövér”?
Mert valószínű a 2 fél nem ugyanúgy értelmezi a husis fogalmát.
Érdemes teljes alakos fotót és súlyt is megadni, hogy ne legyen félreértés.
Azért az sem mindegy, hogy a molett alkat tényleg molett alkat, vagy kövér. Az arányok sem mindegy, hogy formás, vagy nem.
Nincs éles határ, de kb 160cm körül 70-75 kiló még lehet bombázó, de 90kg már elég soknak tűnik.
nekem be jönnének csak én hasonló alkattal nem nekik.
ezért meg kell fizetnem az az profihoz menni és már az bizonyíték hogy léteznek molett kedvelők hogy vannak molett prostik.
én 160 cm 90kg lánynál voltam
de van 130kg-os nő is és ő is keres
szerintem azert annyian nem hangoztatják ezt. akik igen, azok meg altalaban az ilyen photoshop szornyekre gondolnak husis alatt (nagy mell, fenek, de vekony derek)
viszont eloben nagyjabol egy no se nez ki igy, akinek van melle, feneke, combja, annak nem lesz 60as dereka es lapos hasa (maximum kepeken..)
aztan meg meg vannak lepodve, hogy a husis lanyok a valosagban legtobbszor igy neznek ki, nyilvan ez mar annyira nem tetszik nekik:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!