Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sovány testalkat ismerkedéskor hátrány?
10
Szültem is, te kis tanítóbácsi vagy néni. Nem az elefánszerű emberekre gondoltam, hanem nézd meg a régi vidéki gazdák asszonyait vagy a fővárosi cselédnők, munkásasszonyok fotóit. Nem vékonyak mint a kérdező, nem bírták volna a melót meg a sok gyereket ellátni.
10) én meg orvos vagyok és akkora baromságokat írsz mint a ház. Baromira nem függ attól hogy "puha" izomtalan vagy izmos dijbirkozo combu a nő, hogy hogyan agyazodik be a petesejt 😅😅 ne terjeszd a tanaidat te kis himprofeta.
Gondolom az a fajta vagy aki megijed egy csajtol a teremben aki nem a két kilós sulyzokat emelheti aerobik közben. Nyugi nem fogunk leteperni és megerőszakolni az izmos noietlen testünkkel :(
13# akkor várom a nagy okostojás állítólagos orvoshallgatóktól hogy mitől puha a női test és mitől izmosabb keményebb a férfié?
Nos okoskák?
Lehet versenyezni melyikőtök a butább barom vagy a hülye tyúk?
15 ja és mind neddő meg endometriozisos azt tedd hozzá.
Vajon mitől? Mert csupa nőiesség árad belőlük ugye..
Megint egy like vadász kérdező.
Jaj mondjátok el 100szor h jó testem van mert különben kiborulok...
18# De nem szültél egyet sem. Benne van a pakliban hogy meddő vagy.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!