Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A sovány testalkat ismerkedésk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sovány testalkat ismerkedéskor hátrány?

Figyelt kérdés
[link]

2023. máj. 1. 09:40
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
72%

10

Szültem is, te kis tanítóbácsi vagy néni. Nem az elefánszerű emberekre gondoltam, hanem nézd meg a régi vidéki gazdák asszonyait vagy a fővárosi cselédnők, munkásasszonyok fotóit. Nem vékonyak mint a kérdező, nem bírták volna a melót meg a sok gyereket ellátni.

2023. máj. 1. 10:41
 12/31 anonim ***** válasza:
76%
#10 fuh, én biosz szakos voltam és nagyon nagy zagyvaságokat beszélsz. És még te okoskodsz róla😩
2023. máj. 1. 10:42
 13/31 Lachesys ***** válasza:
83%

10) én meg orvos vagyok és akkora baromságokat írsz mint a ház. Baromira nem függ attól hogy "puha" izomtalan vagy izmos dijbirkozo combu a nő, hogy hogyan agyazodik be a petesejt 😅😅 ne terjeszd a tanaidat te kis himprofeta.

Gondolom az a fajta vagy aki megijed egy csajtol a teremben aki nem a két kilós sulyzokat emelheti aerobik közben. Nyugi nem fogunk leteperni és megerőszakolni az izmos noietlen testünkkel :(

2023. máj. 1. 11:02
 14/31 anonim ***** válasza:
17%

13# akkor várom a nagy okostojás állítólagos orvoshallgatóktól hogy mitől puha a női test és mitől izmosabb keményebb a férfié?

Nos okoskák?

Lehet versenyezni melyikőtök a butább barom vagy a hülye tyúk?

2023. máj. 1. 11:09
 15/31 Lachesys ***** válasza:
82%
Te idióta, attól még mert a nő mondjuk sportol és lesz izomtomege, nem borul fel a hormonhaztartasa, pont azért nem tudnak a nők teszto nélkül férfias izomtomeget építeni hiába dolgoznak nagy súlyokkal.
2023. máj. 1. 11:11
 16/31 anonim ***** válasza:
61%

15 ja és mind neddő meg endometriozisos azt tedd hozzá.

Vajon mitől? Mert csupa nőiesség árad belőlük ugye..

2023. máj. 1. 11:55
 17/31 anonim ***** válasza:
60%

Megint egy like vadász kérdező.

Jaj mondjátok el 100szor h jó testem van mert különben kiborulok...

2023. máj. 1. 12:05
 18/31 Lachesys ***** válasza:
39%
15, miről beszélsz?:D heti 3 súlyzós edzések van es 2-3 kardió, életemben nem éreztem még ilyen jól magam fizikálisan és nem néztem ki ilyen jól. Soha ne volt menstruációs vagy nőgyógyászati gondom. A PCOS és az endometriozis meg baromira nem a súlyzós edzestol lesz.... Nem értesz ehhez egyáltalán.
2023. máj. 1. 12:17
 19/31 anonim ***** válasza:
58%

18# De nem szültél egyet sem. Benne van a pakliban hogy meddő vagy.

Ennyi.

2023. máj. 1. 12:18
 20/31 Lachesys ***** válasza:
39%
Azért nem szültem mert nem akartam, nem azért mert nem tudnék. LOL. De ha meddő vagyok sem azért van mert két éve edzek, az előtte lévő duci eveimben nem fenyegetett ez a veszély csak most ? :ddd isten gyere le.
2023. máj. 1. 12:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!