Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sovány testalkat ismerkedéskor hátrány?
Attól függ kinek.
Nekem pl volt 174 cm 46kg barátnőm és imádtam a testét is
7: Szerintem azért, mert arcod (fejed), hajad rendben, sőt, kifejezetten szépek lehettek már akkor is. Nekem ugye nem, épp ellenkezőleg, így a nagyon gáz alakokat leszámítva rám sem hederítenek.
(5)
Nőnél előny, férfinél hátrány a mai társadalom szerintem, de szerintem mindig is.
Vaskos, erős nőket azért akartak, hogy a fizikai munkát és a sok gyerek megszülését-felnevelését kibírják. A
"Alkalmazottakat" tartó vagy modern, gépesített társadalmakban a szépségeszmény a karcsú-filigrán, finom nő.
9#A "vaskos erős nők" kifejezetten nehezen esnek teherbe ha nem tudnád, ha mégis, legtöbbször náluk komplikáltabb egy szülés nem ritkán császárral végződő, ellenben a vékony filigrán nőkből pottyan a gyerek.
Ugyanis a női szervezet úgy van kitalálva hogy a puha női test alkalmasabb egyáltalán teherbe is esni, mert csak ott tud beágyazódni a megtermékenyített petesejt ahol puha lágy közeg veszi körül nem pedig vaskos izmos kemény. Bigyó órán nem figyeltél mi?
A férfi férfi, a nő meg nő. A nő ne legyen már férfi és ne is akarj férfias nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!