Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vidéki kisvárosban (15 ezer) normális, ha nincs felhozatal az ellenkező nemből? Szinte minden szép és fiatal ember Pestre, nagy megyeszékhelyre vagy külföldre költözik? Máshol mi a helyzet?
Kialakítottam itt magamnak egy életet és enyém az egyik ritka jobban fizető munkák egyike, saját ingatlanom is van harminc év körüliként. Ez mellett itt van a közelben a családom, akikkel jó a viszonyom és a gyerekkori barátaim egy kis része is. Vagy aki nincs itt, az is néha hazalátogat és tudunk találkozni. Fiatalok szinte nincsenek a városban, a huszonéves korosztály majdnem teljesen hiányzik és tele van öregekkel a város. Minél idősebb korosztály, annál többen vannak. A fiatalokból érettségi után általában csak a nagyon ambíció nélküli emberek maradnak, vagy akiknek gazdag a családja és be tudnak szállni a családi vállalkozásba, vagy leakasztják a 100-ból 1 jó melót.
Én férfi vagyok és a nőkről tudok beszélni, de lehetne fordítva is, nem ez a lényeg. Szóval azt érzem fiatal nők nincsenek is, vagy nagyon kevés. Vannak a párok, akik még összejöttek 15-20 éves korukban és már tíz éve együtt vannak, mint pl. unokatesómék is. Tehát ilyen huszonévesek vannak, de ők is kiesnek. Az utóbbi fél évben egy 45 éves nő érdeklődött csak irántam szexuálisan, ami jól esett, de komoly kapcsolatra olyan tőlem 0-7 évvel fiatalabb párt keresnék, akivel tudok jövőt is tervezni. Nagyon gondolkozom, hogy elköltözzek innen, mert nekem ez egy fontos dolog lenne az életben. Ja és nem vagyok valami szűz lúzer, volt már 5 éves kapcsolatom itt (az exem is azóta Pesten van) és néha szokott lenni valakivel valami, de az utóbbi 1-2 évben nagyon nehéznek találom a társkeresést.
Kérdező, én Debrecenben vagyok hasonló helyzetben: kb. 200ezer lakos, egyetemváros és 30 km-es körzetben kb. 200-250 nő van fent Tinderen a 23-33 korosztályban. Azok közül egyikből sem lett semmi, sakk-matt. El tudom képzelni, hogy egy kisebb városban van 20-30 csaj, abból 3 vállalható, a többi gyerekes, dagi, bűnronda, (fél)cigó stb, de arra a 3ra is jut 300 hapsi, ahol nem te leszel a befutó...
35F
Nem lehet h vmit nem jól csinálsz? 😬
#22 vagyok, #23-nak:
Valamit biztos rosszul csinálok, de nem tudom mit. Az ismerősi körben 0 db szingli lány van. Idén már a 3. esküvőre megyek, előre tudom, hogy ott is 0 db szingli lány lesz. Tavaly az egyiken volt egy (1 darab!), de ő lepattintott... Voltam tavaly nyáron fesztiválon is. Ott megismerkedtem egy 200 km-re lakó csajjal, még párszor fel is utaztam hozzá, de végül nem lett belőle semmi. Diszkókba 35 évesen már nem járok. De amikor nyár volt, akkor igényesebb kiülős helyekre elnéztem, 30-ból 29x "van barátom", egyszer pedig kiderült, hogy nagyon nem egy szinten állunk a leányzóval.
Egyedül még konditeremben nem próbálkoztam, de ott 0 jelet kapok, és közmegegyezés szerint is "gáz" ott ismerkedni.
#24-nek: aki nőként arra van rászorulva, hogy ilyen oldalakon kérdőívet töltögessen, bemutatkozást írjon stb. az már vagy klimax közeli életkorban van, vagy pedig bűnronda. A Tinder, Insta és társaik korában ezek az oldalak olyan dinoszauruszok, mint most 2023-ban telefonkártyát venni nyilvános telefonhoz...
35F
"Úgy bírom, hogy egyes nőkben semmi empátia nincs és ugyanazt csinálják, mint a troll férfiak. Megpróbálod azt, hogy egy percig valaki más helyébe képzeled magad és az ő nézőpontjából akarsz számára jó tanácsot adni? Mintha egy barátoddal beszélnél."
Se a 10-es, se a 12-es nem vagyok, de nem értem, hogy neked hol hiányzik a válaszukból az empátia. Mégis miért kéne neked csak nálad fiatalabb nőkkel randizni? Ha egy barátom lennél, akkor is ugyanúgy megkérdezném, hogy miért olyan fontos, hogy a nő fiatalabb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!