Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért írják sokan, hogy sose...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írják sokan, hogy sose volt még olyan könnyű a párkeresés, mint most?

Figyelt kérdés
Nőként lehet, de férfiként még sose volt ilyen nehéz. Régen kb csak annyi kellett, hogy legyél normális, tisztességes, dolgozó férfi, aki el tudja tartani a családját. Ma meg már kb minden a külsőségekről szól. Legyél magas, nagyfarkú, divatosan öltözködő, legyen pénzed menő helyekre vinni (akár nyaralás, akár más), legyen autód, lakj külön, stb.
2023. ápr. 29. 20:44
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
30%
#30: Mondjuk, én ezért sosem hisztiztem, de oké... :D
2023. ápr. 30. 12:38
 32/38 anonim ***** válasza:
0%

22, nem tökéletesre utaltam, ó, közel sem!

Az említett körből a legtöbben annyinak nem képesek megfelelni, hogy soha ne bántalmazzanak, még szavakkal sem. Hogy az akármiből eredő frusztrációjukat képesek legyenek legalább annyira kezelni, hogy ne a társukra öntsék rá. Rosszabb esetben hogy a diagnosztizálatlan és kezeletlen betegségeik ne veszélyeztessék semmilyen formában, sem rövidebb, sem hosszabb távon a mellettük lévő embert. Szó nincs itt tökéletességről vagy valami azt megközelítőről...

És amiket a 25. ír. Igen. Ne állítsuk már, hogy ezt megtalálni könnyű. Csak mondjuk régen fel sem merült, hogy ilyet kell találni. "Ne válogass, mert egyedül maradsz!" alapon rengeteg egymáshoz akár semmilyen szempontból nem illő ember élt legjobb esetben langyos kapcsolatban. De ez a legjobb eset volt a ritkább. A kicsit vagy nagyon szar a gyakoribb.

2023. ápr. 30. 12:40
 33/38 A kérdező kommentje:

Nem ezt gondolom, hanem ez van.

Nem, de mondj egy testi adottságot, ami elvárás a nők felé. A férfiak felé ott van 2 is.

2023. ápr. 30. 13:14
 34/38 anonim ***** válasza:
92%

27, így van, én is felfogom.

Volt egy-két férfi, aki sokkal inkább rendben volt, mint én, egyikőjük komoly karrierrel is rendelkezett (mérnök - vezetői pozíció), mellesleg mind jobb volt külsőre is. Ahogy sikerült nagyjából felmérnem őket, szépen, kedvesen, tisztelettudóan le is zártam velük. Nem voltunk egy szinten ugyanis. Tiszta sor. Később össze is jöttek fantasztikus lányokkal, ahogy azt kell.

De attól még, hogy én annyira nem vagyok egyben, mint ők, elutasítom, hogy az én szintem az lenne, aki tahó, gerinctelen, támogatás helyett inkább rombol, hogy csak néhány példát említsek. Ha tőlem nem ez jön, akkor elfogadhatatlan, hogy felém ez érkezzen, ezt kapjam.

2023. ápr. 30. 13:48
 35/38 anonim ***** válasza:
31%
#34: Miért, szerinted csak ez a 2 szélsőség van a férfiakból, te meg vagy egyedül középen? Ezt te sem gondolhatod komolyan...
2023. ápr. 30. 13:58
 36/38 anonim ***** válasza:
93%

Megfogalmazom neked szépen:

Sose volt még olyan könnyű a párkeresés mint most, ám sose volt még olyan nehéz a párTALÁLÁS, mint manapság.

Ismerkedni (felszínes ismerkedések, online beszélgetések) tényleg jóval könnyebb ma, ha egy átlagember felmegy a társkeresőre, de komoly kapcsolatot találni, na az jóval nehezebb, mint anno.

2023. máj. 1. 03:49
 37/38 Barnabas333 ***** válasza:
60%
35 igazad van. Csak pont ez a baj a nökkel, meg a mai világgal, hogy a két véglet érdekli őket. A lecsúszott szétzüllőt tahók és miattuk minden férfi ilyen, meg a pár szuper adonisz, akik meg röhögnek a markukba és minden nőt megkapnak. Az átlag férfiakkal nem akarnak ismerkedni. 100éve szerintem sokkal boldogabb volt a világ, mindenki azzal járt aki a környékén élt. Nem görcsöltek rá, hogy a tökéletes csak a jó és milyen meglepő boldogok voltak az emberek. A Pápa szerint is ma egy konzumvilágban élünk... Az a baj, hogy sokan esélyt se adnak a boldogságra a másiknak. De mindegy én már 45vagyok, elengedtem ezt az egészet. De mem irigyelem a 20-30as generációt.
2023. máj. 1. 08:26
 38/38 A kérdező kommentje:

Na ez így igaz.

2023. máj. 1. 08:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!