Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért írják sokan, hogy sose...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írják sokan, hogy sose volt még olyan könnyű a párkeresés, mint most?

Figyelt kérdés
Nőként lehet, de férfiként még sose volt ilyen nehéz. Régen kb csak annyi kellett, hogy legyél normális, tisztességes, dolgozó férfi, aki el tudja tartani a családját. Ma meg már kb minden a külsőségekről szól. Legyél magas, nagyfarkú, divatosan öltözködő, legyen pénzed menő helyekre vinni (akár nyaralás, akár más), legyen autód, lakj külön, stb.
2023. ápr. 29. 20:44
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
28%

"És igen, nőként tényleg könnyebb lett. Nőként gyakorlatilag 1 feladat van jelenleg: Válassz jól."

Jól választani csak akkor tud egy nő (amúgy férfi is), ha olyan választék áll rendelkezésére. Utálom, amikor a szerencsésebbek ezt vágják a szerencsétlenebbekhez itt is.

Én is tudom, hogy kb. milyen férfival lehetne harmonikus kapcsolatom. Le sem szar az olyan, mert aki annyira rendben van, egyben van pszichésen és számos más szempontból is, az kinézetétől függetlenül kiemelkedő a férfiak között, ennek megfelelően bármelyik ujjára kap egy kívül-belül szinte tökéletes nőt. Az állítólagos 110 kilós ismerősöd valami ritka kivétel lehet, egyszerű átlagmancika számára elérhetetlenek a normálisabb férfiak, úgyhogy választhat, hogy a sok nem kicsit kifogásolható példányból melyiknek a dolgait tudja leginkább tolerálni, milyen durva megalkuvást tud vállalni. Vagy akkor már inkább egyedül...

2023. ápr. 30. 11:55
 22/38 anonim ***** válasza:
91%
20. Én kétkedek abban, hogy pszichésen van tökéletes ember, aki meg törekszik rá az volt mélyen.
2023. ápr. 30. 11:58
 23/38 anonim ***** válasza:
91%
21*
2023. ápr. 30. 11:58
 24/38 A kérdező kommentje:

Ezen jót röhögtem :D Persze, a férfinak csak jó belső kell... azt a filmet én is láttam. Kár, hogy a valóság az ellenkezője.

2023. ápr. 30. 12:04
 25/38 anonim ***** válasza:
91%
Egy kapcsolat több (kölcsönös!) dologra épül: szimpatikus belső, vonzó külső, meglévő harmónia, jó szexuális élet, közös érdeklődések és hobbik, hasonló életstílus, közös hosszútávú tervek és lehetne sorolni, de szerintem egyértelmű.
2023. ápr. 30. 12:06
 26/38 A kérdező kommentje:

Igen, de férfiként, ha nem vagy magas, akkor a vonzó külsőt buktad is a nők 90%-ánál, ha 15-16cm alatti a farkad, akkor a nők 99%-a maximum csak beéri veled, tehát szexuálisan hiányérzete lesz. Lehetne sorolni.

2023. ápr. 30. 12:22
 27/38 anonim ***** válasza:

#21: A jól választás része az is ám, hogy felfogja az ember a szintjét. Én is elmondhatnám, hogy jajj, nekem csak palvinbarbi kategóriájú kéne, de valahogy csak 120 kilós csajok vannak mindenhol és mennyire nehéz nekem... Igaz lenne? Nem.

Valószínűleg a pszichésen rendben lévő férfi hasonló nőket keres és nem téged. Erre még nem gondoltál? És hidd el, egy pszichésen rendben lévő pasira nem ugrik csak ezért 100 nő, tekintve, hogy az ismerkedés felszínes és ez sokára derül csak ki. Továbbá, nem fog 100 kívül-belül rendben lévő nőt sem találni, mert ritka az ilyen.

A 110 kilós ismerősöm azért annyira nem ritka.

2023. ápr. 30. 12:26
 28/38 anonim ***** válasza:
33%

Istenem, roppant felszínes vagy, ha te ezt komolyan így gondolod, bár azt kétlem, hogy te összejönnél olyan nővel, akit nem tartasz vonzónak.

2023. ápr. 30. 12:27
 29/38 anonim ***** válasza:
67%
#28: Az emberek többsége felszínes. Ez van.
2023. ápr. 30. 12:33
 30/38 anonim ***** válasza:
22%

Akkor pedig miért hisztiztek, amikor a nők is figyelembe veszik a külsőt? Vagy az csak a férfiak kiváltsága volna? :D

2023. ápr. 30. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!