Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért írják sokan, hogy sose...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írják sokan, hogy sose volt még olyan könnyű a párkeresés, mint most?

Figyelt kérdés
Nőként lehet, de férfiként még sose volt ilyen nehéz. Régen kb csak annyi kellett, hogy legyél normális, tisztességes, dolgozó férfi, aki el tudja tartani a családját. Ma meg már kb minden a külsőségekről szól. Legyél magas, nagyfarkú, divatosan öltözködő, legyen pénzed menő helyekre vinni (akár nyaralás, akár más), legyen autód, lakj külön, stb.
2023. ápr. 29. 20:44
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
29%
Mert így van.
2023. ápr. 29. 21:14
 12/38 anonim ***** válasza:
75%

Pont ezért szabadabb és könnyebb manapság a párválasztás: a döntés a tied, nem a szüleidé, illetve a társadalmi különbségek sem olyan nagyok (legalábbis a nyugati világon), mint amilyenek régebben voltak (bár nyilván így is vannak erős eltérések).

Manapság több a lehetőség is, nem vagy leszűkítve, hogy csak a faludban/városodban tudsz ismerkedni, valamint jóval több program, helyszín van, ahol lehet próbálkozni, illetve az online tér is alkalmas erre (bár nem tartom sokra ezt a módszert).

2023. ápr. 29. 21:15
 13/38 anonim ***** válasza:
35%
AZért van minden mesében gazdgad, dalia királyfi.
2023. ápr. 29. 21:16
 14/38 A kérdező kommentje:

Igen.

Ha egy férfinak csak fele akkora elvárása van a nő felé, mint fordítva, akkor hímsoviniszta, stb. A nézz ki jól, csak mozgás kérdése.

Akkor már semmi értelme.

Ennyi baromságot :D A pontozóknak legalább több esze van. Ne magadból indulj ki, nem minden hiszti.

2023. ápr. 29. 21:57
 15/38 anonim ***** válasza:
88%
én nem igazán nevezném párkeresésnek, hogy ráfanyalodsz a faluban utolsóként eladósorban maradt fogatlan leányra
2023. ápr. 29. 21:58
 16/38 anonim ***** válasza:
32%
Covid óta nem tudtam összejönni senkivel, tehát szerintem nehezebb, nem hogy elbaszom, még talizni se jönnek el, ellenben régen ha magamhoz hívtam őket is eljöttek.
2023. ápr. 29. 22:36
 17/38 anonim ***** válasza:
10%
Még hozzáteszem anno a nők is kezdeményeztek nálam, azóta ez sincs, pedig azóta a fogaim is meg lettek csináltatva.
2023. ápr. 29. 22:37
 18/38 anonim ***** válasza:
75%

Részben könnyebb: Több embert tudsz átnézni a netnek köszönhetően, könnyebben ismerhetsz meg távoli embereket, könnyebben játszhatod meg magad.

És igen, nőként tényleg könnyebb lett. Nőként gyakorlatilag 1 feladat van jelenleg: Válassz jól.

Férfiként viszont nehezebb lett, nagyon elszálltak az elvárások.

#2: Szólok az egyik nő ismerősömnek, aki 110 kiló, átlagot se keres, hogy egy gyk-s "okos" illető elmondta, hogy neki nehéz a társkeresés. Mondjuk, nem ezt tapasztalja, de na, holnap megvilágosodik neked köszönhetően!

2023. ápr. 30. 00:42
 19/38 Barnabas333 ***** válasza:
64%
18as részben leírta. Meg elszállt a világ. A nők körében nagyon menő lett a karriert építek, kutyával élek, nem kell férfi trend vagy saját nemem tetszik csak. Plusz tényleg egy duci nő is az apollókat keresi csak, egyébként meg elvan egyedül. Örülök, hogy a fiam ebből már kimarad, mert enyhén autista révén utálja a nőket. Én meg imádnám, de nem hagyják, kár, hogy nem tudom utálni őket. De egészséges hetero férfiként nem tudom őket meggyülölni.
2023. ápr. 30. 01:57
 20/38 anonim ***** válasza:
93%
Leírja az ember, hogy ő mit tapasztalt és lepontoznak, akkor le tudná írni valaki hogy mi történt velem, emrt ezek szerint én nem tudom.
2023. ápr. 30. 11:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!