Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire kiábrándító,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire kiábrándító, hogy 25 évesen még nem volt párkapcsolatom? F

Figyelt kérdés
Eddig nem foglalkoztatott annyira a dolog, mostanában kezdtem tenni érte. Volt már 5 randim, de mindig amikor feljön ez a téma, hogy hány barátnőm volt eddig és én őszintén elmondom, akkor szokott vége lenni a dolognak. Ennyire kiábrándító lenne a nőknek? Komolyan mit tudnék tenni? Hazudni nem szeretnék

2023. ápr. 28. 14:00
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
50%

Amúgy ez olyan érdekes, ha őszintén megmondod nem volt akkor egyből bukás a vége. Ha hazudsz, akkor meg azt fogja mondani egy lány, dehát első randin hazudtál, hazug vagy, mit akarsz még?

Az a baj sok nőnek minden baj, legjobb a te korodban tinilányoknál próbálkozol, mert azok még elnézik nem volt csajod.

2023. máj. 4. 13:06
 22/28 anonim ***** válasza:

Akit kiábrándít ez, azzal nem is kell foglalkozni.

Az a lényeg neked mi a jó, és mikor érzed úgy, hogy kész vagy párkapcsolatra, mert a párkapcsolat nem időhöz van kötve. Pl. én már írtam itt, de nekem mesélte egy szülő, hogy a gyereke a munkája miatt, amit imádott a gyereke, csak 50-hez közelítve találta meg a párját, és boldog.

A gyk bántó válaszokat meg ne vedd komolyan, de időnként azért jó jelezni az anonim másiknak, hogy nem vagy villámhárító, hogy észre vegye magát, hogy ne cikázzon mint egy kis villám hogy hol tudja levezetni a frusztrációját.

2023. máj. 5. 10:29
 23/28 anonim ***** válasza:
32%
Arra a munkára azért kíváncsi lennék (még arra az emberre alapból), ami mellett nem "lehet" csajozni/pasizni...
2023. máj. 5. 10:36
 24/28 anonim ***** válasza:
23-as millió olyan munkát lehetne felsorolni. :D Lehetsz kíváncsi nyugodtan.
2023. máj. 5. 11:25
 25/28 anonim ***** válasza:
Maradok is.🤣
2023. máj. 5. 11:44
 26/28 anonim ***** válasza:
Velem 35 éves szűzként már biztosan nem létezik az a nő a világon, aki ingyen lefeküdne. Asszem prostizok egy párat és öngyilkos leszek. :D
2023. máj. 5. 19:07
 27/28 anonim ***** válasza:
#26 Gyúrd ki magad, és tartsd titokban, hogy szűz vagy.
2023. máj. 5. 19:48
 28/28 anonim ***** válasza:
Nekem nem ért a gyúrás egy kalap frászt se. A szteroidokon viszont gondolkoztam már párszor, hátha akkor felszedne egy kiéhezett nő.
2023. máj. 5. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!