Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire kiábrándító,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire kiábrándító, hogy 25 évesen még nem volt párkapcsolatom? F

Figyelt kérdés
Eddig nem foglalkoztatott annyira a dolog, mostanában kezdtem tenni érte. Volt már 5 randim, de mindig amikor feljön ez a téma, hogy hány barátnőm volt eddig és én őszintén elmondom, akkor szokott vége lenni a dolognak. Ennyire kiábrándító lenne a nőknek? Komolyan mit tudnék tenni? Hazudni nem szeretnék

2023. ápr. 28. 14:00
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
57%
10-es: mesélj már hogy szerinted milyen a full normális férfi.
2023. ápr. 28. 15:12
 12/28 anonim ***** válasza:
81%
Szerencsére az élet nem úgy működik, mint a gyakori, ahol könnyen címkézik egymást az emberek. Ha megvannak a szociális készségeid és látszik, hogy van önbizalmad, akkor nem is biztos felmerül ez a téma, mert senki nem fogja azt gondolni, hogy nem volt még párkapcsolatod. Ez a te részedről is igaz, ha látod, hogy nem kérdezed és valaki sokat beszél negatív kontextusban az exeiről, akkor menekülj, úgyis csak szívnál vele.
2023. ápr. 28. 15:22
 13/28 anonim ***** válasza:
64%

11-es, te meg azt meséld már el, hogy miért pontoztad le a 10-es kommentemet. A többiek is leírhatják, akik ezt tették. Annak a kommentnek mely része volt az, ami azt érdemelte, hogy rányomjatok a piros X-re? :D

Milyen a "full normális" férfi? Kedves, intelligens, humoros, jófej, akinek a személyiségében kb. semmi negatívumot nem találsz. Viszont tegyük fel, hogy ez a full normális férfi nem néz ki valami jól, de mégis olyan lányt szeretne barátnőnek, aki tetszik neki. Na, ha egy full normális személyiségű, nem túl jól kinéző férfi egy neki tetsző lányt szeretne barátnőnek, eljuthat oda, hogy mondjuk 25 évesen még nem tudta elérni, hogy párkapcsolata legyen.

2023. ápr. 28. 15:48
 14/28 anonim ***** válasza:
89%

"Viszont tegyük fel, hogy ez a full normális férfi nem néz ki valami jól, de mégis olyan lányt szeretne barátnőnek, aki tetszik neki."

De akkor miért baj, hogy a nők is olyan pasit szeretnének akik tetszenek nekik? :D

2023. ápr. 28. 15:51
 15/28 anonim ***** válasza:
73%

Nincs ezzel semmi baj. Ha nő lennék, én is olyan férfit akarnék párkapcsolatra, aki tetszik nekem. Nem kellene, hogy álmaim pasija legyen, de azért valamennyire nyilván tetszenie kell, nincs ezzel semmi gond.

Én csak azt akartam kihozni a mondandómból, hogy egyáltalán nem biztos, hogy defektes személyiségű az a férfi, akinek még nem jött össze a párkapcsolat 25 éves koráig.

2023. ápr. 28. 15:57
 16/28 anonim ***** válasza:
96%

Én is hasonló helyzetben voltam, és a tapasztalatom az, hogy hazudni kell.

Azt meg nem tudom, hogy mennyire élted ki magad kötetlen kapcsolatokban, de ha nem, akkor a tanácsom az, hogy ne ragadj le egy nőnél még. Elvileg nehezebb már kiélni magad, mint tiniként, és kvázi p*csnek fognak nézni, de közel sem lehetetlen, az ítélkezőket meg szard le.

2023. ápr. 28. 16:23
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

40 éves férfiként ugyanabban a cipőben járok mint te.

Az első válaszoló frankón leírta, és ugyanúgy reagálnák, mint tetted te második hozzászólásként!

DE!!!!!

Ne járj úgy, mint én, fogadd meg az egyest (a 16-os is jót írt). Hidd el, te bármilyen tisztaszívű, őszinte srác lehetsz, de ezt ellened lehet fordítani, egy szó mint száz nem kell mindig az őszintét mondani. És ugyanakkor nem lehetsz biztos abban, h a másik fél mindig mindent elmondott és el is mond majd neked életéről, tapasztalatairól.

És igen, mások is jól leírták, nem biztos, h az első nővel majd évekig fog tartani...szóval nem kell mindig full őszintének lenni!!!!!

2023. ápr. 28. 20:52
 18/28 anonim ***** válasza:
11%
Én 26 éves nő vagyok. 2 éve jöttem össze a barátommal. Nekem szempont volt hogy az illetőnek igenis legyen némi tapasztalata. Én már hosszú távra keresek partnert akivel házasságot tervezhetek. De ezt mi már át is beszéltük az elmúlt pár hónapban alaposan. Olyan pasival nem tudnék kapcsolatba kezdeni aki azt se tudja hogy kell párkapcsolatban viselkedni stb. Nem én akarom szexelni tanítgatni. Szóval érted... 😅
2023. ápr. 29. 13:41
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Én 26F vagyok, és még nem volt barátnőm, csak három randim (három különböző lánnyal).

"amikor feljön ez a téma, hogy hány barátnőm volt eddig és én őszintén elmondom, akkor szokott vége lenni a dolognak"

Ahogyan azt egy előttem szóló is írta, ezt nem kell a lányok orrára kötni. Én is bekamuztam már, hogy volt kapcsolatom. Ha azt mondod, hogy volt kettő és mindegyik elég rövid ideig tartott, akkor nem feltétlenül fognak rájönni, hogy hazudsz. A nagy különbség ott van, hogy tartós kapcsolata volt-e valakinek vagy sem. Ha az nem volt, az szerintem érződik a másikon, ezt én is meg szoktam érezni a lányokkal kapcsolatban.

Más kérdés, hogyha a randin előjön az előző kapcsolat téma, az szerintem már önmagában rossz jel...

2023. ápr. 30. 14:50
 20/28 anonim ***** válasza:
98%

19-es vagyok.

Ja és kezelheted nagyvonalúan a dolgot. Ha megkérdezi a lány, hogy volt-e kapcsolatod, válaszolhatsz valami olyasmit is, hogy "ugyan, mit számít, hogy volt-e?". Úgyis az fog számítani, hogy ott és akkor milyennek tűnsz a számára, nem pedig az, hogy mit csináltál vagy nem csináltál a múltban.

2023. ápr. 30. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!