Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek ezzel a “férfival”?
Egyszerűen nem tudom, hogyan viszonyuljak ehhez a személyhez, ugyanis úgy érzem, ha őszintén elmondom neki, hogy mi történt velem az nap, akkor olyan mintha nem lennék érdekes vagy hogyan is fejezzem ki magam. Elkényelmesedett vagy megszokta ezt, amit nem értek, de talán kevesebb dolgot kéne elmondanom és hagyni egy kicsit.
Viszont én nem vagyok olyan aki játszmázzon egy ismerkedés során.
Szóval lehet taktikát váltok és ha kérdezi, milyen napom volt akkor nem mondok el mindjárt mindent, hanem csak annyit, hogy jó és ennyi.
De nekem ez olyan gyerekesnek tűnik, vagy nem is tudom…
Ohh anyám !
Ennyi debilt egy rakáson!
Ez egy taktikázási forma amiről olvastam!
Csak nem tudom hogy megfelelő-e ez egy ismerkedés során?!
Illetve ha valaki ezt alkalmazza akkor hogyan viselkedjek vele?
Taktika:
Kevés infó 👉🏻 több kérdés👉🏻nagyobb érdeklődés.
Ez helytálló egy ismerkedés során ?!
Vagy inkább mondjak el mindent részletesen?
"olyan mintha nem lennék érdekes vagy hogyan is fejezzem ki magam"
Szerintem neked sem érdekes, amit mondasz. Kár.
Miféle taktika?
Debilek vagyunk?
Aludj többet, és rendezd a gondolataidat, mielőtt megszólalsz. Mert így sajnos nem értelek, és lehet, hogy többen mások sem.
Az lesz a legjobb, ha nem is kérsz itt tanácsot, hanem mindent úgy csinálsz, ahogy te akarod/gondolod.
17-es vagyok és nem beszélek hülyeségeket, mert abból indulsz ki, hogyha elmondod részletesebben a napodat, vagy magadról, akkor úgy érzed, hogy nem érdekli, vagy unatkozik. Ez a kiindulópontja az egész taktikának részedről, ezért gondolkodsz azon, hogy játszmázz vagy se. Csakhogy megütheted a bokád rendesen, mert:
1)Az emberek többsége rühelli a megjátszást, észreveszik.
2)Ha nem kíváncsi rád bőven, akkor azok után sem fog, hogy színészkedsz.
3)Esetleg ha netalántán bejön neki a hűvös, titokzatos alias nem fogod tudni a végsőkig fenntartani a látszatot.
4)Félre fogja érteni a "változást" és jól fenekén billent, mert úgy fogja érezni, hogy egyoldalú az egész, ha egyáltalán többet szeretne tőled.
Úgyhogy nagyon gondold át, hogy mit csinálsz, mert mindenképp te fogsz ráfizetni. Helyedben tisztán és érthetően megkérdezném, hogy miért hideg-meleg veled szemben, vagy őszintén elmondanám, hogy nincs időm határozatlan, vagy olyan férfira, aki csak vegetál mellettem. Semmi értelme annak, hogyha ő is hamis alakítást nyújt, mert csak a szex a cél, vagy annak, hogy te is maszkot viselj. Légy önmagad alapon kéne ismerkedni akármilyen klisé is, mert ha egyszer többet szeretne, akkor úgyis fog, hogy saját magadat adod. Természetesen lehet nem valami beszédes, kommunikatív típus, de hát akkor nem őt keresed és fölösleges játszmát kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!