Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek ezzel a “férfival”?
Egyszerűen nem tudom, hogyan viszonyuljak ehhez a személyhez, ugyanis úgy érzem, ha őszintén elmondom neki, hogy mi történt velem az nap, akkor olyan mintha nem lennék érdekes vagy hogyan is fejezzem ki magam. Elkényelmesedett vagy megszokta ezt, amit nem értek, de talán kevesebb dolgot kéne elmondanom és hagyni egy kicsit.
Viszont én nem vagyok olyan aki játszmázzon egy ismerkedés során.
Szóval lehet taktikát váltok és ha kérdezi, milyen napom volt akkor nem mondok el mindjárt mindent, hanem csak annyit, hogy jó és ennyi.
De nekem ez olyan gyerekesnek tűnik, vagy nem is tudom…
A milyen napod volt udvariassági kérdés (is).
Az nem azt jelenti, hogy a legnagyobb részletességgel mindent el kell mondanod, mert ilyen szinten nem érdekli a férfiakat. Csak a lényeget!
“ akkor olyan mintha nem lennék érdekes vagy hogyan is fejezzem ki magam.”
Tehát fejezd ki egy kicsit magad alaposabban, hogy értsük a problémát!
Igazából, nekem is furcsa ez a személy, mert ha nem mondok neki el mindent, hanem úgymond picit tartom a távolságot akkor vissza kérdez meg mintha furcsállná, hogy nem mondok el neki mindent.
Szóval olyan bizar az egész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!