Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek vele? Legyek közönyös vagy barátságos?
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki már több mint egy éve tetszik. Az elején csapta is nekem a szelet, de mindig azt hittem hogy csak fűzöget, mert nem gondoltam hogy ő a komoly kapcsolatok híve lenne. Amikor meg arról prédikált hogy de ő mennyire akar egy komoly kapcsolatot meg ilyenek, azt szimplán hablatyolásnak vettem. Aztán fél éve összejött egy csajjal és bár azt megelőzően szinte minden héten taliztunk ( nem csak baráti társaság által) június óta kerülni próbáltam, de úgy érzem ő is engem. Szóval júniusban találkoztunk utoljára, de nekem tökre hiányzott és nagyon sokat gondoltam rá. Talán az utóbbi időben kezdődött az el, hogy egyre kevesebbet, de erre jött a hír az egyik barátnőmtől, hogy pár hete szétmentek ezzel a kiscsajjal. Pénteken lesz egy összejövetel és ő is megy. Menjek szerintetek? Végülis nem kerülgethetem örökké. És én alapból mindenkivel barátságos vagyok, de most vele milyen legyek? Adjam valahogy a tudtára, hogy hogy érzek iránta?2021. nov. 3. 22:50
2/4 anonim válasza:
Menj csak. Ne adj tudtára semmit. Ne foglalkozz vele.
Ha akar valamit, akkor lépni fog.
Kérdés, hogy azért-e, mert ő is úgy vonzódik hozzád, mint
te őhozzá, vagy pedig azért, mert most facér, és te kéznél vagy.
Majd meglátod.
Semmiképpen ne add tudtára, hogy mit érzel.
Sőt!
3/4 anonim válasza:
Remek példa a kettes h soha ne fogadj el tanácsot nőtől 😆
4/4 anonim válasza:
Ha elmész ADD ÖNMAGAD!
Mi a jó életért kellene játszmázni, felnőtt emberek vagytok...
Abba gondolj bele, hogy ha te sem tudod mit akarsz, akkor ő hogy fog értelmezni? :D
Szerintem ha elmész és beszélgettek csak legyél nyitott, nem kell semmilyen kártyát kiteríteni. Ebből egyértelműen lehet sejteni, hogy nem közömbös számodra. F30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!