Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek ezzel a “férfival”?
Egyszerűen nem tudom, hogyan viszonyuljak ehhez a személyhez, ugyanis úgy érzem, ha őszintén elmondom neki, hogy mi történt velem az nap, akkor olyan mintha nem lennék érdekes vagy hogyan is fejezzem ki magam. Elkényelmesedett vagy megszokta ezt, amit nem értek, de talán kevesebb dolgot kéne elmondanom és hagyni egy kicsit.
Viszont én nem vagyok olyan aki játszmázzon egy ismerkedés során.
Szóval lehet taktikát váltok és ha kérdezi, milyen napom volt akkor nem mondok el mindjárt mindent, hanem csak annyit, hogy jó és ennyi.
De nekem ez olyan gyerekesnek tűnik, vagy nem is tudom…
Ehhez tartsd magad:
Viccen kívül, mert hogyha magától nem érdeklődik, vagy látod, hogy egyedül "udvariasságból" kíváncsi rád, akkor bizony olyasmi áll fenn.
De most mi nem érthető rajta? Én meg azt nem értem.
Arról van szó, hogy a kérdező megossza a pasassal, hogy milyen napja volt, de úgy érzi, hogy nem kíváncsi rá igazából. Vagy nem kíváncsi a kérdezőre, vagy nem olyan "részletesen" ahogyan a kérdező beszél a napjáról, vagy akármiről.
Ennyi tömören.
Szerintem az a baja a kérdezőnek, hogy megkérdezi a srác, hogy mi történt ma vele, de nem lesz belőle beszélgetés.
A srác lehet, hogy nem tud jól kérdezni. Nem mindenki tud egyébként.
Te emiatt meg lenézed. A kérdés is úgy van feltéve, hogy macskakörömbe tetted, hogy "férfi".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!