Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Úgy érzem, hogy nincs olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, hogy nincs olyan ember akivel leélném az életem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most ért véget egy több éves kapcsolatom és úgy érzem nem akarok többet csalódni. Tudom, hogy fiatal vagyok, de annyira rögzötten ragoszkodom ahhoz, hogy számomra csak egy ember létezik akit szeretek, hogy elég volt a fájdalom. Nem tudok azonosulni a világ mentalitásával, hogy agyba főbe csaljuk a másikat, nem megy, én nem akarok érzelmek nélkül szexelni se. Nem tudom elképzelni, hogy bárki tudna annyira szeretni mint én őt. 6 éves kapcsolatomnak lett vége pár hónapja és úgy érzem nem bírnám végig csinálni ezt megint valakivel újra, a tudattal, hogy megint elhagy, megcsal stb. Teljesen kiábrándultam az emberekből. 22f

2023. ápr. 27. 21:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológiai segítség. Vagy foglald le magad, magadra koncentrálj, heverd ki, lehet pár hónap elég lesz rá, lehet egy év is kell hozzá. De túl fogsz rajta lépni és összeakadsz olyan nővel, aki az ellentéte lesz az exnek. Az idő minden sebet begyógyít, ha nem is teljesen, de legalább elhalványodik, elfelejteni nem fogod tudni, kitorolni egyedül talán hipnózissal lehet, de mi értelme lenne? Mármint jó tanulság, lecke a jövőre nézve. Mást is megcsalnak, de nem engedi, hogy az adott alak tönkre tegye az életét.
2023. ápr. 27. 21:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Tök normális, senki nem kötelez rá, hogy most azonnal keress valakit. Éldd az életed, majd magától fog jönni, ha lesz kedved megint randizni. Ha nem, akkor meg nem, lehet jól élni egyedül is.
2023. ápr. 27. 21:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, más is van így..
2023. ápr. 27. 21:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
IDŐ
2023. ápr. 27. 21:42
 5/7 anonim ***** válasza:
70%

Pont ugyanezt írtad ki pár nappal ezelőtt.

De teljes mértékben megértelek haver, engem is megcsalt a barátnőm és én is pont ugyanilyen vagyok mint te, négy hónap kellett, hogy feldolgozzam és bekellett látnom, hogy sajnos a világ folyton változik, de én nem....

Nagyapáink ideje lejárt, szűkül a kör, egyre nagyobb a szociális médiák hatása, nyomása....

Kihaltunk sajnos, el kell felejteni azt, hogy hűség, őszinteség stb....új életszemléletet vettem fel.

Beláttam, hogy fordulnom kell a tengelyem körül és bizony fogadnom a mai élet velejáróit, amibe sajnos beletartozik, hogy még mindig jobb, egy olyan lánnyal együtt lennem aki az én hibámból csalt meg, minthogy egy vadidegennel újra végigjárni azt a rögös utat.

Szóval engedd el ezt a szemléletet, ha bármit adsz, ne akarj semmit cserébe, ne számíts viszonzásra, sajnos a lányoknál a hűtlenség hihetetlen mértékét öltött, ezt fogadd el.

De semmiképp ne akarj elhatárolósdni az ismerkedéstől, előbb utóbb muszáj leszel belemenni kapcsolatokba, és ne félj, tudok szar ez így, ez a 21. század eléggé durva és vad egy érzékeny lelkű férfinak, nekem is az volt, de eldobtam és így már sokkal jobb.

2023. ápr. 27. 21:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
99% nem eli le senkivel.. a no akit szeretsz elhagy , akit megunsz te hagyod el.. ilyen az elet.
2023. ápr. 27. 22:10
 7/7 anonim ***** válasza:
6 éves kapcsolat ért véget pár hónapja, teljesen normális, hogy ezt érzed. Idő kell, mire túl leszel rajta. Én az első 2 éves kapcsolatomon 1 év alatt jutottam túl, első pár hónap maga volt a pokol
2023. ápr. 28. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!