Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy képes valaki egy szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy képes valaki egy szép nőre, csak emberként tekinteni?

Figyelt kérdés

Lehet csak én vagyok ilyen. De egyszerűen a szép nőket nem tudom nem másképp kezelni mint egy normál embert.

Egyszerűen muszáj kedvesebbnek, előzékenyebbnek lennem velük.

Mit tudnék evvel kezdeni?

Csak mert néhányak szerint az a baj velem hogy. Nem embernek kezelem a nőket. És most persze sokan gondolják hogy csak a pin@ a fontos nekem, de eskü nem ezért csinálom.

#ember #Másképp kezel
2023. ápr. 12. 17:49
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Meg kéne érteni, hogy a szép emberek is csak szép emberek, egy jó vonás nem teszi őket mássá; felteszem az átlagnál intelligensebb vagy kedvesebb emberekkel ugyanúgy bánsz, mint bárki mással.
2023. ápr. 12. 17:53
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Miért, az nem ember? Nem tudom hogy vagy vele, de én előzékeny vagyok mindenkivel nemtől és kortól függetlenül. Nálam ez így a normális.
2023. ápr. 12. 17:53
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

Én ha sima kabátban megyek be boltba szinte flegmák velem

Ha meg kiskosztüm meg ilyenek akkor meg körbe vagyok nyalva.

Az emberek nagyon felszínesek.

Szerintem, ha magamból indulok ki, én pl egy motorolajos foltos szerelőben is megtudom látni a szépséget, meg egy belőtt hajú vezető mérnökben a rohadást is.

Szerintem ez tapasztalat kérdése hogy nekem már azért sok ezer embert sikerült megismernem, nem tudok már felszíni alapon nézni vkit.

2023. ápr. 12. 17:57
 4/10 anonim ***** válasza:
8%
3.kásd meg a kubikos roma csavon is retkesen.
2023. ápr. 12. 18:02
 5/10 anonim ***** válasza:
63%
Lehet még azok is többet érnek oár magyarnál. Mint pl te:D
2023. ápr. 12. 18:06
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
Ezt hívják úgy hogy pretty privilege. Nagyon sok ember kedvesebb egy általa szépnek talált emberrel. Szóval nem csak te érzel így.
2023. ápr. 12. 18:09
 7/10 anonim ***** válasza:
76%
Úgy, kérdező, hogy nem a zsigeri ösztönei vezérlik elsódlegesen. De neked, feltételezem, ez egy idegen gondolat.
2023. ápr. 12. 18:31
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy komplexebb és rigolyásabb vagyok annál, minthogy egy szép külsővel kenyérre lehessen kenni. Még arra sem elég, hogy kezdeményezzek önmagában... Nem alázom meg magam azért, mert más jól néz ki. Tök szánalmas és herétlen, mikor a palik lemennek kutyába egy kedves mosolytól. Érdemelje csak szépen ki mindenki magának a megfelelő bánásmódot
2023. ápr. 12. 19:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Jól teszed: azok is úgy xarnak, pisilnek, mint bárki más, így miért kellene különbözően viselkedni velük?
2023. ápr. 12. 20:02
 10/10 anonim ***** válasza:
83%

Pont ezen gondolkodtam a napokban. Mármint, én mindenkivel kedves vagyok és ugyanúgy viselkedek, de a fiatal, szép nőkkel/lányokkal sokkal empatikusabb vagyok.

Ezt filmnézés közben vettem észre: ha hapsi/csúnya nő játssza a szenvedő karaktert, akkor "jó, jó, haladjon már a cselekmény", ha viszont egy szép színésznő alakítja a karaktert, akkor "tyűű, jól kib@sztak szegénnyel és milyen igazságtalanul".

Más is van ezzel így?

35F

2023. ápr. 12. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!