Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulajdonképp azért nem akar sok ember komoly párkapcsolatot, mert összeségében kevesebbet nyer vele, mint amennyit bukik?
Nem ez nem a 72edik a nők csak a pénzre mennek kérdés.
Adott egy férfi meg egy nő.
A
Mind a ketten tesznek bele a kapcsolatba. Pl: szeretettet, szívességeket, szexet, biztosabb anyagi hátteret.
És mind a ketten vesznek is ki belőle.
Pl. Elviselik egymás szüleit, meg a máik nyomi barátaiat, azt hogy a másiknak van 100 rossz tulajdonsága, meg olyan napjai, amikor kutyasz@rul van….stb
Nem lehet hogy az emberek rájöttek arra hogy, ez összeségében rossz biznisz?
Matekban:
Mondjuk a nullára bejön +1, meg a másik ki is vesz -2t. És így a végén mindenki rosszul jár.
Egy percig nem tagadok hogy van ma is szép számmal, boldog párkapcsolat. De az is egyértelműen látszik, hogy egyre több a zátonyra futó kapcsolat.
1. Pont azt mondom hogy nem akar.
😅
"Pont azt mondom hogy nem akar."
Nem mondtad, kérdezed.
"De az is egyértelműen látszik, hogy egyre több a zátonyra futó kapcsolat."
Mert hiányzik a kezdetek alapja. Testiségből/érdekből indulnak.
Hat nem tudom, azért felépíteni meg kivenni sem egyik pillanatról a másikra szoktak.
Ennél ez összetettebb. Én világ életemben komoly kapcsolatban gondolkoztam.
Ahol úgy éreztem, több a szar mint a jó, onnan léptem. Tehát nincs az, hogy valamelyik fel többet vesz ki, mint amennyit bele rak, mert egy ilyenben nem kell benne maradni.
"azt hogy a másiknak van 100 rossz tulajdonsága"
Na és ezért érdemes kicsit megismerni az embert, akivel összejössz, hogy ne legyen 100 rossz tulajdonsága, csak pár elhanyagolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!