Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

3 hónapja ismerjük egymást. Volt tali is. Az elején mindig eltűnt napokra, én kerestem. Nèha küldött képeket mit csinál(érdekes munkája van). Eltünt 2 hétre, majd írta sokat agyalt. Előtte én írtam neki hogy csalódtam benne, megbántott amiért lekoptatott szó nélkül. Meg is lepődtem hogy jelentkezett. Megváltozott a stílusa. Jó irányba, szokott keresni, fb-n reagál a történeteimre, megoszt pillanatokat az életéből. Ezek jól esnek, feldobják a napjaimat. De szinte sose kérdez semmit! Ez zavar, kiábrándító. Lehet hogy nem tudja mit kérdezzen vagy csak béna? Néha úgy érzem hagyni kellene. De nem megy. Kérlek adjatok tanácsokat!

(Nincsen senkije, ezt biztosra tudom)

Köszönöm!

2023. ápr. 27. 08:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Keress mást!
2023. ápr. 27. 08:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem erdeklodik feloled, akkor nem akar teged megismerni. Tehat a burkolatodnak koszonheted a figyelmet, nem a szemelyisegednek. Ez olyan alapveto, hogy en sem ertem, hogy ez miert kerdezted meg. A valtozas oka, hogy valszeg masnal probalkozott, de ott lekoccoltak, igy visszament oda, ahol meg szobaallnak vele. Tenyleg nincs ennel jobb jeletkezo?
2023. ápr. 27. 08:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem értem, hogy egy találkozás után hogy lehet ennyire oda lenni valakiért.

Egyáltalán annak függvényében, hogy nem érdeklődik, nem is ismered, egyoldalú az egész.

Van neked önbecsülésed, vagy eszed? Ha ilyen kétségbeesett vagy, akkor csak bajt okozol saját magadnak, mert lehet ezer pasas az összes ki fog használni. Ideje lenne felnőni, érett, normális nőként funkcionálni. Kezdhetnéd azzal, hogy letiltod hiszen csak azért likeolgat, mert talonban tart, majd talán egyszer előszedne ha nem akad más nő szexre, társaságra. De komolyan sose gondolná veled. Majd magadra koncentrálni és olyan pasikkal ismerkedni, akiket érdekelsz.

2023. ápr. 27. 08:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyan embere akik azért tartanak fent egy másik emberrel kapcsolatot, mert az az egójukat simogatja.

Vagyis ha neki olyan kedve van (de csakis akkor) akkor elővesz téged elmondja a dolgait, te meg oda-vissza vagy tőle, fényezed az egóját, ő meg ettől töltődik energiával, hogy van egy lelki szemetesládája, akit bármikor elővehet ha a kedve úgy tartja.

De őt az valójában nem érdekli hogy veled mi van, csak annyi figyelmet szentel rád, amíg az ő dolgai kibeszélésre kerülnek és ő ettől feltöltődik. Hogy veled mi van arra nagy ívben sz@rik.

Az ilyen jellegű kapcsolódásokban nem valósul meg az adok-kapok egyensúlya, ezért az egyik fél mindig rosszul fogja magát érezni.

2023. ápr. 27. 09:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kolcsonos, nem kell eroltetni.
2023. ápr. 27. 09:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Keresd mást!
2023. ápr. 27. 10:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Aki valóban érdeklődik irántad az nem fog napokra eltűnni, főleg nem hetekre. Ha meg nem tesz erőfeszítést, hogy megismerjen az azért van, mert nem akar megismerni.
2023. ápr. 27. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!