Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelek, mik a hobbijaitok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek, mik a hobbijaitok? Miket csináltok szabadidőtökben?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 26. 11:05
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Változó épp mihez van kedvem. Mostanában ismét ovlasni kezdtem, úgy tervezem, hogy elsősorban azokra a könyvekre fókuszálok, amelyek valamiért kimaradtak, régóta megvannak, de még nem szántam rá magam egyikre stb.

Ezzel eléggé elmegy a hétköznapi szabadidőm.

Általában egyébként kockulok, gitározok hétköznap. Mostanában annyira nem szoktam, de amúgy filmezek, sorozatokat nézek, zenét hallgatok. Moziba is el szoktam menni, mostanában szintén ritkábban, meg néha helyi koncertekre, rendezvényekre.

Régebben bringáztam elég sokat, tekertem ide-oda, de kellene egy normálisabb jármű, amire most nem akarok költeni. Talán majd valamikor nyáron.

Hétvégente haverokkal megyek valahova, általában kocsmázunk: darts, csocsó, billiárd vagy közösen játszunk valamit, akár playstation-on, vagy mondjuk társasozás.

De el szoktam menni túrázni, fesztiválozni és minden évben megpróbálok legalább egyszer egy külföli utat összehozni (általában sikerül, a covid időszak kivétel volt).

Akkor maszekolni is szoktam, ha éppen van valami meló.

Nagyjából ennyi, összefoglalva:

- bringázás / túrázás

- film/sorozat nézés

- zene hallgatás

- gitározás

- kockulás

- kocsmázás / fesztiválozás

- utazás

- olvasás

2023. ápr. 26. 20:49
 32/36 anonim ***** válasza:
27%

"Vagyis a globális klímaváltozásról, az egészségügy, az oktatási és szociális rendszer problémáiról, a gazdasági menekültek nehézségeiről, a közelgő gazdasági- és élelmiszerválságról?":

Ezekről minden nap nézek videókat.

"globális klímaváltozásról": Amíg a nő dönt arról, hogy a férfi mivel közlekedik, és a nő az SUV mellett dönt, nem lesz változás. Ugyanígy a nő dönt ugye a lakásról a kapcsolatban és ő a kertes házat akarja.

A nőknek meg azért van ekkora hatalma, mert elszállt az értékük a szexpiacon.

"az egészségügy": Egyrészt hiányoznak a jó orvosok. Na most jó szakember nem az egyetemet átbulizó Chadből lesz, hanem abból a szemüveges introvertált alacsony férfiból, aki a jelenlegi társadalomban számkivetettként él. Oldjuk meg az incelproblémát és lesznek jó orvosok.

Másik gond, hogy nincs elég pénz. A gazdag Chad a Fideszre szavaz, a szegény incel meg nem fog átszavazni a femináci momentumra, így neki is marad a Fidesz.

"a gazdasági menekültek nehézségeiről": Tehát fontosabb probléma a magyar férfinál egy harmadik világbeli férfi sorsa, akit egyébként azért engedtünk be, hogy kiváltsa az incelprobléma miatt kieső magyar férfit.

"közelgő gazdasági- és élelmiszerválságról": A jelenlegi rendszer nem a dolgozó introvertált férfinak, hanem a munkát röhögcséléssel töltő Chadeknek/oofy doofy -knak kedvez. Végül csak ők maradnak szép lassan és nem lesz élelmiszer + nem lesz, aki megcsinálja a váltást kőolajról áramra stb.

2023. ápr. 27. 00:22
 33/36 anonim ***** válasza:
27%
Tehát a felsorolt problémák valósak, de mind az szexpiaci inflációból erednek (leszámítva talán a Fidesz -szituációt és az egészségügyben lévő kevés pénzt).
2023. ápr. 27. 00:23
 34/36 anonim ***** válasza:
86%

🤣🤣🤣

Ezen most jot rohogtem.

2023. ápr. 27. 08:47
 35/36 A kérdező kommentje:
32, ezt ugye csak viccnek szántad?
2023. ápr. 27. 09:39
 36/36 anonim ***** válasza:
51%

Az a probléma, hogy nyilvánvaló szélsőségessége ellenére van benne azért igazság. A világ elég nagy problémája volt mindig is, csak mostanra vált hangsúlyossá, mivel tudomány és technológiaközpontú lett a világ, hogy nem becsülik meg a nők kellően a STEM területen dolgozó férfiakat.

És ezen nem sokat segít, hogy magas fizetés jár értük és ezzel nő a társadalmi presztízs, hiszen csak a magas fizetés miatt nő a társadalmi presztízs (ahogy az orvosoké is azért, mert hasznos egy orvos a családban, de mikor ügyel meg túlórázik és sosincs ideje, állami szektorban nem fizetik túl, magánszektorban pont a hippokratészi eskü csorbul és egy cápa lesz, mint egy jogász, csak ő mások betegségén nyerészkedik.

Ahogy az IT-vel is az van, hogy a szakmához laikus nőnek nem mond semmit, így a jóképű előnyben lesz a kevésbé jóképűhöz képest (akkor is, ha darkwebes black hat hacker a másik meg rákkutatáson dolgozik), a szakmához konyító, netán abban dolgozó nőnél meg ugyanaz lesz itt is a szituáció, mint az élet többi területén.

A jól kereső diplomás üti a jól kereső melóst, de a jól kereső melós üti a keveset kereső diplomást. A magas presztízsű vagy a nő számára extra jelentőséggel bíró keveset kereső diplomás néha felülkerekedhet a jól kereső melóson, ha az kosszal, egészségkárosodással jár vagy az illető nem túl intellektuális típus, ezt már hölgye válogatja. Végül pedig a lánc végén a se nem diplomás, se nem jól kereső melós.

Mi ez, ha nem anyagiasság?

Vagy a mamahotel-ellenesség. Ilyen ingatlanárak és albérletárak mellett normális ember, akinek nem az utca a másik opció, nem fog kivenni albérletet, akinek meg esze van ha nem is idegenekkel, de 1-2 normális ismerőssel, akikkel tud egy fedél alat lakni összeköltözik, hogy szétdobódjon a költség.

Vagy ott a kocsi. Főleg Budapesten a legbosszantóbb, mégis anélkül rengeteg nő szemében kevesebb vagy.

Vagy a "családot akarok, ezért elvárok X egzisztenciát a férfitól", mint valami kaució vagy vagyonbiztosíték. Hányinger. Ha valaki ennyire bizalmatlan, akkor tényleg írjanak közjegyzőit, de máskülönben pont az egzisztenciával fordítottan arányos a férfi lelépési szándéka/esélye/lehetősége, aztán lehet ott maradni a gyerekkel egyedül. Az egzisztencia maximum a gyerektartásra biztosíték, de arra is csak akkor, ha bizonyos területen dolgozik az adott férfi, ahol nem érné meg neki váltani vagy ügyeskedni, máskülönben ilyenkor jön a cumi, hogy még adóügyileg is jobban jár a férfi és ezzel együtt a gyerektartást is megkerüli.

A morális pöcegödörről már ne is beszéljünk, ami nem függ össze szorosan az anyagiakkal, például, hogy "Megcsalom, hiszen ő már bizonyára többször megtette, hiszen ő is elmegy külön a haverjaival."

Vagy mikor az egyébként jó kapcsolatba a barátnők rondítanak bele vagy a család, hiszen "rendes fiú, de gazdagabbat nem találtál?" meg mikor eleve úgy neveli fel az anya a lányát, hogy "kislányom, minden férfi disznó, legyen jóképű és jó az ágyban, ha egyik sem, akkor legalább legyen gazdag és halmozzon el téged mindennel, úgyis le fog lépni, de addig élvezd."

2023. aug. 10. 23:50
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!