Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek, mik a hobbijaitok? Miket csináltok szabadidőtökben?
Szép és jó ez az értekezés, de kéretik a kérdésre fókuszálni!
Nem véletlenül tettem fel ezta kérdést. Az incelek gyakran beszélnek másokról, nőkről, férfiakról egyaránt, de róluk általában alig derül ki valami, pedig az egész témakör róluk szól(na).
Tettem már fel kérdéseket korábban is amik körbejárják az incelek életének egy-egy aspektusát, ez is csak eg yközülük.
De ahhoz, hogy megismerjük őket, mint embereket, az kell, hogy válaszoljanak az ilyen jellegű kérdésekre. Ha sértegetjük őket, nem fognak, teljesen érthető módon.
És az sem segít, ha más válaszol helyettük.
A probléma feltárásank első lépése a megismerés. Kéretik tehát türelemmel és elfogadással lenni az ilyen kérdések alatt! Az nem számít, hogy ki mit gondol.
9: "Sajnos a legtöbb embernek a munka meg az alvás mellett nem marad semmi ideje és energiája a hobbira."
Ez nevetséges kifogás. Én nem vagyok különösebben emberfeletti, de ezek így is beleférnek a mindennapjaimba (értelemszerűen nem mindegyik naponta):
- edzés
- túrázás / biciklizés
- nyáron úszás, SUP
- randik a férjjel
- barátok
- család
- olvasás
- nyelvtanulás
- workshopok (fotózás, cukrászat, kerámia)
- mozi, színház
- háztartás menedzselése a férjjel
- főzés, ha van kedvünk
- játékok (mostanában board game esteket tartunk a társasággal)
- festés
- lakásfelújítás apránként.
Ha neked csak annyi megy, hogy dolgozol, alszol és a gép előtt ülsz, te vagy kevés.
Veteran jarmuveket ujitanek fel, ha lenne ra penzem. Bar most is van egy motorkecske a sufniban, de lassan haladok vele :)
38F incel
17
És neked milyen kotelessegeid vannak ferfikent?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!