Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 éves vagyok és annyira lecsökkent az önbizalmam, hogy már fizetős lányokhoz se merek menni, hogy lesz így valaha barátnőm?
Figyelt kérdés
Évekkel ezelőtt még jártam fizetős lányokhoz, de már annyira beszűkültem, hogy így mondjam , hogy már oda se merek elmenni, szociális életem egyenlő azzal, hogy bejárok dolgozni ahol nincs női kolléga aztán itthon vagyok, régebben még iskolás éveimben meg utána amíg összejártunk ismerősökkel volt valami kis szociális életem és aktívabb is voltam, de mára semmi.
Szinte már olyan elképzelhetetlennek tartom, hogy barátnőm legyen mint valami luxus autóm.. ráadásul érzem, hogy egyre rosszabb a helyzet mert régebben legalább volt nemi életem még ha fizetős lányoknál is, de már ahhoz is önbizalomhiányos vagyok, hogy tárcsázzak onnan egyet, nem tudom mi lesz így velem
2023. ápr. 25. 17:49
11/12 A kérdező kommentje:
8-as
Nem b*sztam félre, nem volt barátnőm..
2023. ápr. 25. 20:39
12/12 anonim válasza:
Ha nem megfelelő helyre bas.zol az félre baxás 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!