Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A tinder férfiaknak fizetős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tinder férfiaknak fizetős alkalmazás?

Figyelt kérdés
Tudom elméletileg ingyenes de férfiként úgy van megcsinàlva hogy csak ha fizetsz akkor lesz sikered
2022. okt. 12. 17:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Az összes társkereső a férfiak pénztárcájára van kihegyezve, ha nem így lenne, akkor gyakorlatilag egyetlen ilyen alkalmazás sem létezne. Az is megállapítható, hogy a sikertelen férfiak finanszírozzák a jóképűeket. Tehát, aki a legtöbbet fizetnek, azok kapják a legkevesebbet.
2022. okt. 12. 17:03
 2/13 anonim ***** válasza:
81%
#1: csak éppen a kérdésre nem válaszoltál.
2022. okt. 12. 17:04
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de anelkul hasznalhatatlan. Az mar mas kerdes, hogy ha nem nezel ki jol, akkor fizetheted evekig, akkor se fogsz egy nonek se tetszeni.
2022. okt. 12. 17:07
 4/13 anonim ***** válasza:
58%
Hát valahogy mégis lefeküdtem egy lánnyal tinderről ingyenes profillal.
2022. okt. 12. 17:07
 5/13 anonim ***** válasza:
64%

A párom semmit nem fizetett pedig ott ismertem meg.

24n

2022. okt. 12. 17:12
 6/13 anonim ***** válasza:
20%

#4: Jó, de te Chad vagy. Biztos van lapátállad meg vadásszemed is.

#5: Aki a lottószámokat húzza is mindig kihúzza azt az 5 számot a 90-ből, csak a számok cserélődnek.

2022. okt. 12. 17:47
 7/13 anonim ***** válasza:
83%
Pinásat... De az arcotok a baj, ugye.
2022. okt. 12. 19:25
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem Tinderen pénzzel semmire se lehet menni. Egyszer fizettem elő.

A "ki lájkolt" feature jól hangzik, de ha tetszenek, akkor úgyis match lesz, ha nem, akkor pedig azzal nem vagy előrébb, hogy tudod melyik nem bejövős tetszikelt.

Az útlevél ("hely megadása") jópofa, de gyakorlati haszna csak ritkán van, mert végül úgyis oda kell utazni...

A szuperlájk szerintem riasztja a lányokat, ingyen sem használom.

A kiemelés nagyvárosokban tényleg hasznos, de ahhoz jó profil (és pofa) és nem kevés szerencse kell (épp abban a fél órában legyen fent egy értelmezhető jelölt, akinek bejössz), mellesleg túl drága.

A visszatekerés félrenyomás esetén jól jöhet, de ennek nem fizetősnek, hanem alapnak kellene lennie...

34F

2022. okt. 12. 20:06
 9/13 anonim ***** válasza:
78%

9

Nem rossz amit irtal, de a legfontosabbat kifelejtetted. Nem fizetos eseten napi 100 a swipe limit. Az nagyon eros korlatozo tenyezo. Elhiszem, hogy noknek ennyi is eleg, mert lesz match igy is boven, de ferfiaknak max. akkor, ha kinezetre a felso 5%-ba tartoznak es a kepeken az anyagi helyzetuket is jol prezentaljak. Tobbieknek nem eleg a napi 100.

2022. okt. 12. 20:25
 10/13 anonim ***** válasza:
45%

Igazából kifejezetten szép lány volt. Bár nekem volt már kapcsolatom vagy szexkapcsolatom Badooról, Bumbleről meg még smpixieről is

22F

2022. okt. 12. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!