Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tinder férfiaknak fizetős alkalmazás?
A párom semmit nem fizetett pedig ott ismertem meg.
24n
#4: Jó, de te Chad vagy. Biztos van lapátállad meg vadásszemed is.
#5: Aki a lottószámokat húzza is mindig kihúzza azt az 5 számot a 90-ből, csak a számok cserélődnek.
Szerintem Tinderen pénzzel semmire se lehet menni. Egyszer fizettem elő.
A "ki lájkolt" feature jól hangzik, de ha tetszenek, akkor úgyis match lesz, ha nem, akkor pedig azzal nem vagy előrébb, hogy tudod melyik nem bejövős tetszikelt.
Az útlevél ("hely megadása") jópofa, de gyakorlati haszna csak ritkán van, mert végül úgyis oda kell utazni...
A szuperlájk szerintem riasztja a lányokat, ingyen sem használom.
A kiemelés nagyvárosokban tényleg hasznos, de ahhoz jó profil (és pofa) és nem kevés szerencse kell (épp abban a fél órában legyen fent egy értelmezhető jelölt, akinek bejössz), mellesleg túl drága.
A visszatekerés félrenyomás esetén jól jöhet, de ennek nem fizetősnek, hanem alapnak kellene lennie...
34F
9
Nem rossz amit irtal, de a legfontosabbat kifelejtetted. Nem fizetos eseten napi 100 a swipe limit. Az nagyon eros korlatozo tenyezo. Elhiszem, hogy noknek ennyi is eleg, mert lesz match igy is boven, de ferfiaknak max. akkor, ha kinezetre a felso 5%-ba tartoznak es a kepeken az anyagi helyzetuket is jol prezentaljak. Tobbieknek nem eleg a napi 100.
Igazából kifejezetten szép lány volt. Bár nekem volt már kapcsolatom vagy szexkapcsolatom Badooról, Bumbleről meg még smpixieről is
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!