Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső alkalmazásokon férfiaknak mennyi egyezése van, illetve mennyi randi vagy bármilyen kapcsolat jön össze?
Nekem nőként több száz egyezésem van, tudok miből válogatni bőven, viszont tudom és itt is olvasom, hogy a pasiknak napi pár egyezésük van, még a 'legmenőbbnek' sincs annyi mint egy átlag csajnak.
Aki férfiként használ ilyen alkalmazást az leírná a tapasztalatait, köszi 😊
Az a helyzet, hogy az egyezés, a mibenlétéből következően, 1-1 kapcsolat. Tehát összességében ugyanannyi férfi egyezés van, mint női.
Az már más kérdés, hogy a lányok általában komoly kapcsolatot keresnek, míg a társkeresők tele vannak alkalmi kapcsolatot kereső férfiakkal. Az ilyen egyezésekkel a nők sincsenek kisegítve.
9 év alatt egy sem. Nos? Mit gondolsz? Pedig adok magamra, csak nem vagyok jóképű, ennyi... :/
29/F
Havi 1 max.
Sajnos nem vagyok jóképű, ahhoz h az legyek plasztikai sebész kéne meg pár millió
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!