Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 éves vagyok és annyira lecsökkent az önbizalmam, hogy már fizetős lányokhoz se merek menni, hogy lesz így valaha barátnőm?
Évekkel ezelőtt még jártam fizetős lányokhoz, de már annyira beszűkültem, hogy így mondjam , hogy már oda se merek elmenni, szociális életem egyenlő azzal, hogy bejárok dolgozni ahol nincs női kolléga aztán itthon vagyok, régebben még iskolás éveimben meg utána amíg összejártunk ismerősökkel volt valami kis szociális életem és aktívabb is voltam, de mára semmi.
Szinte már olyan elképzelhetetlennek tartom, hogy barátnőm legyen mint valami luxus autóm.. ráadásul érzem, hogy egyre rosszabb a helyzet mert régebben legalább volt nemi életem még ha fizetős lányoknál is, de már ahhoz is önbizalomhiányos vagyok, hogy tárcsázzak onnan egyet, nem tudom mi lesz így velem
1-es
Volt egy nagy csalódásom még 20 évesen, az eléggé betett, utána pár próbálkozásom volt de nem igazán jöttek össze, így elkezdtem fizetős lányokhoz járni és jó pár évig ezzel elvoltam.
2-es
Voltam szűrésen és semmi bajom nincs. Miközben egyetem alatt haverjaim folyamat panaszkodtak, hogy milyen bajaik voltak az egyéjszakás kalandok után.. szerintem sokkal gyakoribb, hogy valaki úgy lesz nemibeteg, hogy egyéjszakás kalandokban vesz részt ahol sokszor nem védekeznek, mintha "profihoz" megy el ahol alap a védekezés.
4
Nehogy azt hidd, hogy a nők nem magányosodnak el! Legalább annyi nőt érint (ha nem többet) mint férfit!
4-es
Nem nagy cégnél dolgozok és sajnos akikkel közvetlen kapcsolatban vagyok ott nincsenek korombeli nők.
Én is leálltam vele már sok éve, de mivel nem jött senki az életembe, így mostanában gondolkodtam rajta, és rájöttem, hogy amíg ez régen egyszerűen ment csak telefonáltam és mentem, mostanra már ettől is tartok az önbizalomhiány miatt..
Ha lenne kis logikád, agyad , eszed , IQ d vagy ahogy akarod, akkor azt a pénzt amit felrebaxasra koltottél , azzal a penzel pld. meghivhattal volna egy nőt inni, enni vagy kikapcsolodni, es ismerkedhettél volna.
De persze konnyebb ész nélkül kurválkodni
Mondjuk vkit aki neked tetszik, aki neked bejön.
Plusz magadra is kolthetted volna ugy normálisan.
Elj normálisan, adj magadra es jön minden egyszerűen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!