Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Tinder fizetős lett?
Figyelt kérdés
Több mint 5 éve voltam fent utoljára Tinderen, akkor rengeteg match lett, kaland, párkapcsolat összejött nagyon jó volt. Most egy borzalom lett szerintem direkt nem a te kategóriádba mutatja a nőket, egyszerűen átlagos normális lányokat nem látok csak cica modell babákat hozz fel vagy nyolc lány bejelölt de ahhoz fizetnem kell hogy meglássam hogy kik azok. Nyilván nem állítanak párba vele ez régen nagyon nem ilyen volt a Tinderen...2023. márc. 15. 08:34
1/5 anonim válasza:
Valójában arra megy ki a játék, hogy fizess. Úgy valószínűleg többször kerülsz előtérbe. Ha az átlagnál jobban nézel ki, humoros is vagy, azért jönnek a match-ek.
2/5 anonim válasza:
Én nem fizetek rá elő, jóképű vagyok és így is jönnek a matchek. Van asszem ez a 12 óránként 50 vagy 24 óránként 100 jobbra húzási lehetőség az ingyenes verziónál, ezeket ki kell maxolni és akkor azokat is bedobja majd, akik jobbra húztak már.
Igen, először a legszebbeket dobja fel, akiket a legtöbben jobbra húznak. De aztán megjelennek egy idő után az "átlagosan" szépek is, ha az első kategória elfogyott.
3/5 anonim válasza:
5 éve más volt az igényszint. Ma már csak a tökéletes kell mindenkinek, ezért nincs matched.
4/5 anonim válasza:
3. A 2-es vagyok. Vajon mi a szar rosszat mondtunk, amiért 0%-ra vagyunk épp lepontozva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!