Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fizetős Tinder megéri?
Átlagos kinézetű (+alkatú) férfinak.
Van aki kipróbálta a fizetőst? Több like-ot gyűjtöttetek?
(Most azt hagyjuk, hogy a legtöbben nem írnak vissza.)
Az ingyenes sem. És nem csak az átlagosnak, senki másnak sem.
Esetleg megéri, ha műanyag ember vagy és szintén a műanyag emberekre indulsz be, lehetőleg kizárólag a külsőségek előtt hasra esve.
III.Edricus-nak igaza van.
Próbáltam, semmit nem dobott a helyzeten.
Átlagos/dícsért arcú pasiként.
Több like volt, igen, ezzel szemben kommunikációra nyitott személyek kevésbé.
Igen kb 95%-ban műpic$@k vagy kifejezetten csúnya vagy obez lányok vagy kamuprofilok vannak, de kb 5 %-ban vannak normálisak is, akik tényleg szimpatikusak a képek és/vagy a szövegük alapján. Számomra a személyiség legalább annyira fontos, mint a külső. Tehát mindkettő kell nekem. (Egy szóval sem mondom, hogy nem számít a külső.)
Pl akiket javasol (10 legjobb javaslat), azokat tipikusan (99%) balra húznám, tipikus lájkvadász műlányok. Primitív marketingtrükk.
A vicc, hogy anno, mikor letöltöttem először, húzogattam a lányokat, mit sem sejtve az egészről. Majd másnapra 2 match-em is lett, aztán még egy. Most hónapok óta egy se. Amúgy az egyikkel abbamarad az írás, pedig szerintem lehetett volna valami, csak ráparáztam. Azóta a csaj nagy szerelemben van egy sráccal. Egy másikkal idén nyáron találkoztunk is, beszéltünk egy csomót előtte, több mint egy hetet. Aztán a randi is jó volt, smároltunk meg tapiztuk egymást, semmi komoly. Aztán írt, hogy mégse akar többet találkozni...
Szóval volt, hogy ment, superlike-okkal sose mentem semmire, egyszer lájkolt vissza egy csaj, meg is lepődtem, meg válaszolt is, de aztán egyszercsak törölt. Nem tudom, hogy lehetett volna jobban csinálni, mert biztos lehetett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!