Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30+ Férfiakhoz szólok! Tindere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30+ Férfiakhoz szólok! Tinderes ismerkedés ilyen elvárásotok mellett hogyan?

Figyelt kérdés
Match után nem akartok beszélgetni komolyabban, felhozzátok 1-2 mondat után, hogy találkozzunk valahol. Nem gondoltok bele, hogy ezt megkapom egy nap min. 20-25 embertől? Ha mindre igent mondanék, akkor másból sem állna a napom, csak randizásból. Persze, értem, hogy nem akartok zsákbamacskát, foglalkoztat, hogy valóban úgy nézek-e ki, mint a képeimen, vagy csak ügyesen megszerkesztettem, filtereztem őket (nem, nem használok FaceApp-ot). Egyébként néhány mondat után szívesen belemegyek videóhívásba is, nem arról van szó, hogy bármi rejtegetnivalóm lenne. Engem azonban jobban érdekelne egy találkozó előtt, hogy milyenek vagytok, mit tartotok fontos értéknek, mik a jövőbeli terveitek. Ha ezek homlokegyenest eltérnek az enyémtől, akkor nincs értelme folytatnunk az ismerkedést. Alapvető információ tudása nélkül nem szívesen mondok igent egy találkozóra. Az meg végképp irreális elvárás, hogy 1 óra múlva legyek XY helyen, vagy megsértődtök, hogy másnap akkor épp dolgozom.

2023. ápr. 24. 13:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

19-es vagyok és sajnos el kell keserítselek, mert nem tudom erre a választ. Sz*r az egész online ismerkedés. Én már arra a szintre jutottam, hogy még a Sparba is kiöltözök és mosolygok ezerrel minden pasira, aki tetszik, hátha leszólít.

Nálam pl az egész úgy néz ki a pasiknak,hogy jókor jó helyen. Nem úgy randizok, hogy előre 1 héttel megbeszélem, mert addigra úgyis eltűnik valamelyikőnk, hanem úgy, hogy épp mikor van kedvem/időm. Pl péntek reggel elkap a 'randizhatnék' és annak az egynek mondok igent a 20-ból, aki szimpatikus és épp aznap este ráér. Tudom, ez így bunkóság a részemről, de másképp nem lehet. 1 év alatt annyi,de annyi energiát raktam bele felesleges chatekbe/telefonálgatásokba, hogy már én is személytelenül csinálom. Tudom, hogy ti férfiak is így vagytok vele, de ti mondjuk pár nővel havonta, mi meg regisztrációnként (max pár hét után törölni szoktam, kell a szünet) legalább 30 pasival. Ja és ebből a legszomorúbb, hogy a 30-nak a 90%-a csak szexet akar, de úgy hazudik, mint a vízfolyás, hogy véletlenül se tudd kiszűrni.

2023. ápr. 25. 21:03
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Én leginkább azt tapasztalom, hogy alig van, aki reagál. Nagyon kevés van, akivel normális párbeszéd kialakul, amikor érdemben reagálnak is arra, amit írok, pedig igyekszem. Sokszor próbálok témát váltani, keresni valamit, ami érdekes lehet, hátha, de van, akinél mindenre tőmondatok jönnek vissza és semmi érdeklődés vagy reflektálás az adott témára. Inkább azt mondanám, pár havonta van 1 randim, kb. ez a realitás. :D

Próbálok mindig valami olyannal indítani, amire az adatlap alapján lehet reagálni (már, ha van ilyen), próbáltam variálni is, hátha valami jobban bejön, de úgy látszik, kb mindegy, nem tudom a jó megoldást. :D

Én azért szeretem előre megbeszélni, mikor találkozunk. Általában ráérek, de azért nem biztos, hogy mindig megoldható, ha azt mondja, márpedig ma este.

2023. ápr. 25. 21:27
 23/25 anonim ***** válasza:
22. Nem nézel ki annyira jól, hogy érdeklődjenek utánad. Felesleges itt túlgondolni, bőven van nálad jobb képű, vonzóbb pasi. Regisztrálj nőként, majd rádöbbensz az igazságra. A te leveled kb 50+1-edik. Szerintem ez megalázó, de valahol a pasik tehetnek arról, hogy a nők ilyen magas lovon ülnek, és ez nem a nők ellen szól, ez a valóság. Sok p*nára éhes söpredék aki tönkretette az egészet. Botrány hogy mennyire lesüllyedt a színvonal, mennyire primitív bunkók uralják a mezőnyt. Sajnos a nők is sokat változtak, ők már csak a karakteres arcú, vonzó pasikat nézik emberszámba.
2023. ápr. 25. 22:25
 24/25 anonim ***** válasza:
Szerintem erdemes mielobb talakozni,szemelyesen kiderul h van e vonzalom egy kavèzàs alatt. Utàna folyt köv. Felesleges huzni a masik idejèt 10 evvel ezelőtti kèpek alapjàn fantaziàlt egyènnel.
2023. szept. 8. 19:56
 25/25 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy sok értelme van 10 éves képeket felrakni, ezért ilyet nem is csinálok. Aktuális és maximum 1-2 éves képeim vannak fent.

Találkozni valóban érdemes hamarabb, de szerintem az nem kellene, hogy olyan nagy baj legyen, hogy nem pont a mai napot, hanem holnapi vagy a holnap utánit beszéljük meg. Ennyire azért már lehet rugalmasnak lenni, akármi oka lehet, hogy valakinek az adott nap pont nem jó, ettől még nem kellene egyből dobni.

2023. szept. 10. 20:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!