Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan 35 fölötti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan 35 fölötti férfi, aki úgy érzi: kezd kifutni az időből, de mindenképp szeretne családot? Egy hasonló helyzetben lévő, 30-as évei végén járó nő, az ország keleti feléből…

Figyelt kérdés

dec. 27. 16:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Van itt valaki aki több kérdést is kiírt. Családot akar de már az utolsó éveit nyomja amíg még felelősen családot lehet alapítani szóval többen tanácsolták neki, hogy hasonló helyzetű nővel próbálkozzon összejönni.
dec. 27. 16:44
 2/15 anonim ***** válasza:
28%
Vannak ilyenek biztos, de igazából azt tudnám kérdezni, amit állásinterjón szoktak: miért téged válasszanak? Miben vagy több és jobb, mint más lehetőségek?
dec. 27. 16:45
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha találnál ilyen férfit akkor szülnél neki csak azért mert nem volt mondjuk jobb ? Ez így nem tűnik olyan jó ötletnek.
dec. 27. 17:31
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
szükségből kapcsolat?
dec. 27. 17:32
 5/15 anonim ***** válasza:
35%
Külföldön működik a közös gyerek kapcsolat nélkül is. Összehozzák és úgy nevelik, mintha elváltak volna. Lehet felesben, vagy hétvégékre szorítva, megállapodás kérdése. Mindenki a saját életét intézi, csak, mint szülőpár van közük egymáshoz. Szerintem nem rossz intézmény, ha mindenki helyén kezeli.
dec. 27. 17:35
 6/15 anonim ***** válasza:
85%
Igen, itt vagyok. De én Dunántúli vagyok.
dec. 27. 17:58
 7/15 anonim ***** válasza:
94%

Vannak de nem biztos hogy te megfelelsz nekik!

Kereszténycel > de neki fiatal vékony nő kell

Shrek > neki is vékony fiatal nő kell

Biztonsági őr > neki is vékony nő kell

shortcel (nem tudom hány éves ) > neki is jó nő kellene pl Insta modell

Van még pár versenyző kérdező ! Összeségében a legtöbb fiatal \ vékony nő kell.

dec. 27. 18:11
 8/15 mikeXxX ***** válasza:
57%
Ha lenne megfelelő ember hozzá akkor igen szeretnék de nem arra lakom. 45f
dec. 27. 18:40
 9/15 anonim ***** válasza:
46%
Van itt elég kanos simp, ha kiirsz egy "N" betűt neadjisten "L" már tolonganak előtted, szánalmas...
dec. 27. 18:49
 10/15 parmi_zyklonB ***** válasza:
Van
dec. 27. 18:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!