Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30+ Férfiakhoz szólok! Tindere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30+ Férfiakhoz szólok! Tinderes ismerkedés ilyen elvárásotok mellett hogyan?

Figyelt kérdés
Match után nem akartok beszélgetni komolyabban, felhozzátok 1-2 mondat után, hogy találkozzunk valahol. Nem gondoltok bele, hogy ezt megkapom egy nap min. 20-25 embertől? Ha mindre igent mondanék, akkor másból sem állna a napom, csak randizásból. Persze, értem, hogy nem akartok zsákbamacskát, foglalkoztat, hogy valóban úgy nézek-e ki, mint a képeimen, vagy csak ügyesen megszerkesztettem, filtereztem őket (nem, nem használok FaceApp-ot). Egyébként néhány mondat után szívesen belemegyek videóhívásba is, nem arról van szó, hogy bármi rejtegetnivalóm lenne. Engem azonban jobban érdekelne egy találkozó előtt, hogy milyenek vagytok, mit tartotok fontos értéknek, mik a jövőbeli terveitek. Ha ezek homlokegyenest eltérnek az enyémtől, akkor nincs értelme folytatnunk az ismerkedést. Alapvető információ tudása nélkül nem szívesen mondok igent egy találkozóra. Az meg végképp irreális elvárás, hogy 1 óra múlva legyek XY helyen, vagy megsértődtök, hogy másnap akkor épp dolgozom.

2023. ápr. 24. 13:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
54%
Mert az egész dolog egy verseny gyakorlatilag, az emberek egyre türelmetlenebbek is egymással a csomó inger miatt, amely ezen az appon vagy akár instagrammon éri őket. Gyakori a csalódás is ehhez mérten, amelyből minnél több esik meg adott embernél, annál inkább a minimalitasra is fog berendezkedni. Tehát sietni kell mindennel, mert ha nem, majd más ér révbe hasonló eszközökkel. Ez önmagában, de az app "instant" filozófiája miatt is öngerjesztő folyamat, szóval jobb nem lesz. Minimális bizalmat sem nyújt az embereknek egymás iránt az ismerkedésben, csak a gyanakvást, az előre elkönyvelhető sikertelenséget és macerát, körülményességet. Jól kifundálták, kétségtelen, még függőséget is okozhat. ;)
2023. ápr. 24. 15:00
 12/25 anonim ***** válasza:
82%
A társkeresőkön a férfiak 95%-a kizárólag csak dugni akar. Meg is van rá a lehetőségük(persze csak a jobbaknak), ugyanis egy igen széles, magát modernek gondoló nő simán már az első randin is bele megy a szexbe. Aztán vannak nők akiknek ez meredek, de hát náluk is bepróbálkoznak. LEgyünk már őszinték! A 21-ik század az egóról szól, és arról hogy mindent akarunk de azonnal. Udvarlás? Egy felesleges időpocsékolás! Ha van szexuális vonzalom akkor mehet egyből a dugás, az ismerkedés meg ráér később is. Meg hát ma már senki nem azt vallja hogy előbb vért izzad, majd utána jön a jutalom. Most kezd beérni az a generáció, akiknek anno nem lehetett nemet mondani, akik terhelhetetlenek, akikben nulla a kitartás. Szóval jól nézel ki, dugjunk! Ha nem, keresek mást. A nagy számok törvénye alapján csak össze jön egy.
2023. ápr. 24. 15:03
 13/25 anonim ***** válasza:

Tinderen 3:1 a férfi-nő arány, egyes források szerint még ettől is rosszabb.

Ebből vond le a következtetést.

2023. ápr. 24. 15:31
 14/25 anonim ***** válasza:
36%

Én speciel szintén nem szeretek pötyögni, több okból is:

1, nekem is az a tapasztalat, hogy a legtöbbször pár mondat után ghosting a vége

2, nem lehet rendesen kifejteni a gondolatokat, illetve azok nem úgy mennek át, ahogy kellene

3, könnyen unalmassá, nyerssé, monotonná tud válni

4, legtöbbször sok az üzenetek között eltelt idő, így könnyen alábbhagy az érdeklődés

Én az első néhány mondat után javasolni szoktam a telefonos beszélgetést, főleg, hogy ma már nagyon könnyen és ingyen megoldható. Fényévekkel jobb élmény tud lenni és praktikus is.

És igen, szexet akarnak a pasik, én is, de azért van ennek egy normális megközelítési módja, útja.

2023. ápr. 24. 15:39
 15/25 anonim ***** válasza:
82%
De egyébként respect neked kérdező, hogy aktívan próbálsz beszélgetni és nem ghostingolsz, tudd, hogy a legtöbben nem ilyenek.
2023. ápr. 24. 15:41
 16/25 anonim ***** válasza:
87%
Az a baj, hogy ma már ez egy étlap, amiről úgy gondolják csak válogatni kell egy-egy fotó alapján. Semmit de semmit nem számít hogy ki is vagy, milyen ember. Ha jól nézel ki, annyi nőd lesz amennyit csak akarsz. Persze lehetnek közötte komolyak is, akik nem fognak egyből lefeküdni veled. Ámde minumum a fele már az első randin, és szinte mindent bevállalnak egy kis földi élvezetért. Nem fognak nagy ügyet csinálni a dologból. Aki nem néz ki jól, azt átlapozzák. Valahol érthető is. Annyi de annyi lehetősége van egy nőnek vagy egy jó pasinak, hogy gyakorlatilag már az unalom szintjére süllyedt náluk a téma. Aztán persze ahogy lapozgatnak, egyre magasabbra tolják a lecet.
2023. ápr. 24. 15:45
 17/25 anonim ***** válasza:
Én minden esetben próbálnok normálisan beszélgetni, de elég nehéz. Nagyon sokszor 1-1 szavas válaszokat kapok, olyan is van, hogy írok 4-5 sort, mire valaki pár naponta visszaír 2 szavas választ. Örülök, ha nagy ritkán van olyan nő, akivel érdemben lehet beszélgetni, és nem csak én töröm magam, hogy haladjunk valamerre.
2023. ápr. 24. 17:53
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Aki lát benned fantáziát az majd törni is fogja magát érted. Az 1-2 szavas válaszok azok virágnyelven annyit tesznek: kopj már le végre rólam!
2023. ápr. 24. 18:51
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Én már azért válaszolok néha 2 szavakban nőként, mert akikbe tettem energiát és telefonáltunk/órákig chateltünk azokból SOHA nem lett randi. Valahogy mindig lekoptak abban a pár napban, érdektelenné váltak, pedig előtte nagyon is megvolt a szimpátia. Kb csak a türelmetlenség miatt koptak le,hogy kellett várni pár napot a randira. Nyilván ilyenkor az ember beleéli magát, hogy végre egy pasi a 100-ból, akivel értelmesen lehet beszélni meg hülyéskedni aztán randi előtte 1 nappal eltűnik vagy lemondja. Szóval nekünk is elegünk van már az ilyen link alakokból és a felesleges időpazarlásból.
2023. ápr. 25. 07:40
 20/25 anonim ***** válasza:
19, de akkor mi az elvárás, ha emiatt válaszolsz 2 szavakban, mit kellene tennem, hogy előrevigyem a dolgot? Értem, hogy eleged van, de akkor mi az, amit én tehetnék, hogy normális választ kapjak, és esetleg eljussak egy randiig?
2023. ápr. 25. 17:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!